2777
2789
عنوان

یسوال دارم

1727 بازدید | 8 پست

من سینوزیت دارم بعد جدیدا تاری چشم و دوبینی پیدا کردم یعنی وقتی جایی و میکنم یا اعداد یا صحفه گوشی چیزی یا حتی اشیاء میبینم گوشم و چشم درد میگیرن و تاری پیش میاد اذیت میشه چشم آیا از سینوزیت؟چون سرگیجه و سردرد هم دارم دراین حین خیلی میترسم ام اس باشه انقدر از ترس و استرس گریه کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش از سینوزیت لعنتیه ....ولی اگ‌ میترسی چک کن

از ترس ک نمیخام حتی دکتر برم☹️ولی چندروز پیش‌ک‌دکتر بودم گفت سینوزیت شدید داری همشم متاسفانه بیرون بودم باد سرد می‌خورد تو صورتم جوری ک رگ‌چشم از فشار پاره میشد 

از ترس ک نمیخام حتی دکتر برم☹️ولی چندروز پیش‌ک‌دکتر بودم گفت سینوزیت شدید داری همشم متاسفانه بیرون ب ...

آره ببین منم اینجوریم حتی جرعت ندارم از خنه برم بیرون ...اگ مجبوری تو هوای سرد بری بیرون حتما یه هدبند یا کلاه بپوش رو پیسونیتو بگیره حتما ماسک بزن....

از روغن بنفشه هم میتونی استفاده کتی شبا یکی دو قطره بچکون تو هر سوراخ بینیت

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

شماهم تاری دید داری؟

بله من پارسال اینجوری بودم دکتر مغزو اعصاب رفتم اپتومتریست و چشم‌پزشکم رفتم مشکلی نداشتم فقط سینوزیت علتش بود....البته شما هم اگ میخواید برید چک‌ کنید خدایی نکرده مشکل خاصی نباشه

بله من پارسال اینجوری بودم دکتر مغزو اعصاب رفتم اپتومتریست و چشم‌پزشکم رفتم مشکلی نداشتم فقط سینوزیت ...

بمنم گفتن برای سینوزیت همین قطره ای ک گفتین اوکی میکنه؟

بمنم گفتن برای سینوزیت همین قطره ای ک گفتین اوکی میکنه؟

خب هم باید میری بیرون ماسک بزنی هم کلاه یا هد بند بزنی ...و روغن سیاهدانه یا بنفشه عالیه ماساژ بدی رو پیشونیت یا دو سا سه قطره بریزی تو بینیت اینکارارو قبل خواب انجام بده صبح کلی خلط از سینوسات بیرون میاد که دفعشون میکنی.....

بخور  گیاه اکالیپتوس عالیه......

چیزای خیلی سرد نخور مثلا بستنی...یا نوشیدنی های خیلی سرد ....آبسرد نزن به صورتتت

حموم که میری تا سر و صورت و موهات خشک نشده بیرون نرو ...

اگ دیدی زیاد اذیت میشی قرص کلداکس برای سینوس و آلرژیه میتونی بخوری