2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

171 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.من ۴ماهه اقدام میکنم.ولی نتیجه نمیده.ماه قبل فولیکول ۲۰داشتم و امپول hcgزدم امانشد.این ماه میتونم لتروزل استفاده کنم؟لتروزل برای فولیکول خوب یا کمک به بارداری؟چه روشی میگین امتحان کنم.بخداافسردگی گرفتم.فرصت ندارم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴ماهه من بعد از دوسال باردار شدم 

نمیخوام انقدمنتظربمونم.درضمن ۳۴سالم خانم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
افسردگی چرا عزیزم تا یه سال فرصت داری اصلام استرس نداشته باش استرس خودش ی عامل برای باردارنشدنه  ...

نمیتونم بخدا.۳۴ساله ام.دیره بخدا.

ای بابا همسرتون سالمه

ازمایش نداده.کجابایدبده؟کدوم دکتربایدبنویسه

دکتر زنان برو براش مینویسه نیاز نیس همسرت باشه که ینویسه

بعدهرازمایشگاه میتونه بره؟

تنبلی تخمدان اینا ک نداری؟اگ اینا نباشن بدون استرس انشاللع خیلی زود حامله میشی

یعنی چطور؟فولیکول ۲۰ که بدون داروداشتم