2777
2789
عنوان

کدوم لیزررر🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 64 پست
واسه شما هم سری داره و بدون تماسه؟  دکتره میگف درد داشتنش نشونه تاثیرگذاریشه

اره سری داره هر دفعه باید با خودم ببرم والا انگار فشار قبره‌ قابل تحمل نیست جلسه بعد پاهام رو میخوام کامل بی حسی بزنم 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه تا دستگاه رفتم 

اول تیتانیوم 

رولی بود ،دردی نداشت،یک جلسه رفتم نتیجه هم بد نبود ولی برگشت داره  کل بدن تقریبا۴۰۰

دومی رفتم ساینو لیز پرو(اشغال به تمام معنا) با یه کلینیک بدتر از خودش تو تهرانسر

!درد شدید،نتیجه صفر،سوزش و در اخر سوختگی بعد دو جلسه دیگه نرفتم و واقعا هم پشیمونم 

جلسه ای۷۰۰تا۱ت

سومی

کندلا💓

عالی بود 

یک جلسه رفتم 

همه موهام رفت 🥰🥰🥰جلسه ای ۱۲۰۰

بهترین انتخاب کندلا

اکه نظر منو میخوای که دو سه دستگاه امتحان کردم با پوست سفید و موهای ضخیم و زیاد کندلا جنتل پرو عالیه ...

دستگاهی که شما باهاش لیزر انجام دادین بدنه اش طوسی بود؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نباید فول بادی برید

چون یه قسمت هایی که مو نداره رو تحریک میکنه و مو در میاد

اینو از خودشون شنیدم

مثلا زیر ساعد دست مو‌نداره هنگام لیزر ساعد زیرشو نباید برنی چون اگر برنی باعث میشه مو دربیاد

در ضمن لیزر درد داره

کل بدن طاقتت نمیشه

من کندلا میرم کل بدن یک و سیصد فوق العاده درد داره چند روز دیگه نوبت دارم یادم میوفته می‌خوام گریه ک ...

اگه درد داری دستگاهتو عوض کن 

من قبلا ساینو میرفتم نزدیک بود بمیرم زیر درد 

الان کندلا میرم اصلا درد ندارم 

حتما به پوستت نمیسازه 

من سه تا دستگاه رفتم  اول تیتانیوم  رولی بود ،دردی نداشت،یک جلسه رفتم نتیجه هم بد نبود و ...

دستگاه الکساندرایت کندلا رنگ بدنه اش چه رنگیه؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نمیدونم فکر کنم بله یکسال پیش رفتم 

ممنون.