2777
2789
عنوان

کدوم لیزررر🤔🤔

901 بازدید | 64 پست

میخوام فول بادی برم 

الکسندرات دکا ( بدون تماس با کولینگ)  450 

الکسندرات کندلا ( با تماس و بدون کولینگ)  400

تیتانیوم پلاس (با تماس و با کولینگ)  250

میگیره حالا موندم کدومو برمممم با یه دکتر مشورت کردم گفت کندلا بهتره بعد دکا بعد تیتانیوم ولی چون تماس داشت و خنک نمیکرد میترسم برم باز 

نظر شما چیه؟  کدومو رفتین؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کندلا میرم کل بدن یک و سیصد فوق العاده درد داره چند روز دیگه نوبت دارم یادم میوفته می‌خوام گریه ک ...

واسه شما هم سری داره و بدون تماسه؟ 

دکتره میگف درد داشتنش نشونه تاثیرگذاریشه

سری نداشت میگف ضدعفونی میشه ولی خوشم نمیومد راستش

دستگاهش کندلا نبوده الکی بت گفته کندلا 

کندلا ۲۰۲۱ سری جدا داره 

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 

دستگاه الکساندرایت کندلا جنتل پرو مکس بهترینشه و سری جداگانه داره و با پوست بر خورد نداره.دستگاه های شاتی بر خورد دارن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

اکه نظر منو میخوای که دو سه دستگاه امتحان کردم با پوست سفید و موهای ضخیم و زیاد کندلا جنتل پرو عالیه ‌ هم سرعتش بالاست هم دردش کمتره 

اینی که میگین درد داره یا کندلا نیست یا اینکه بسیار قدیمیه 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡