2777
2789
عنوان

لیزر فول بادی

1858 بازدید | 12 پست

دوستان بدن من زیاد مو داره خسته شدم میخوام لیزر میگه جلسه ی ۳۵۰ تومن تمام بدن ولی من روم نمیشه بیکینی رو چیکار کنم ؟؟ تو روخدا تازه شقاق هم دارم بیشتر خجالت میکشم

بگو یا زینب بگو یا حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلسهدای ۳۵۰ تومن واسه کل بدن

یعنی ۱۰ سالم که بری اینا بازم درمیان

صددرصد هم لیزری هست که ژل میزنن

اونو نرو

تو که خجالت میکشی لااقل چیزی برو که با ۸ یا ۹ جلسه تموم بشه

اشعه ای برو

من کاربردی میرم جلسه ای ۶۴۰ الان جلسه هفتمه 

عالیه دیگه درنمیاد

میشه منو راهنمایی کنی؟   منم قراره برا کل بدنم برم

اصلا خجالت نداره

مکه تاحالا دکتر زنان نرفتین

باور کن این از اون راحت تره

من کاربردی میرم دست و پا زیر بغل و بیکینی

جلسه هفتمه و دیگه درنمیاد حالا چون لیزر کلا صددرصد نیس

یجاهایی کم درمیاد ک اونم یا نازکه یا کُرکی

دستگاهم الکساندر ۲۰۲۱ فک کنم که ژل نمیزنه و فقط با اشعه اس

جلسه ای هم ۶۴۰ میدم

فقط از جلسه ۶ ب بعد ناحیه بیکینی درد داره ک اونم یک لحظه اس

بعدش پماد زینک بزنین

خانوما

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم که به شدت راضی بودم خواستم به شما هم معرفی کنم👍

دستگاهشون جدیدترین تکنولوژی رو داره برای همه ضخامت مویی جواب میده خیلی قویه.قبلا جایی رفتم لیزر پوستمو سوزوند موهای نازکمم کلفت کرد😬اما این عالی بود کوچکترین درد و سوزشی نداشت چون خیلی خنک بود درجش رنگ پوستمم روشن شد موهای نازکمم از بین رفت اصلا ضخیم نشد برام عجیب بود😮 الان ۴ جلسه هست رفتم دیگه بدنم مثل آینه صاف شده😍

شمارشو میذارم براتون:

09217870776

منم میخاستم برم،ولی یکی از اشناها چن جلسه رف ولی ب شدت خارش گرفته،الن چن وخته از این دکتر ب اون دکتر  میره تا اون خارشه برطرف شه،منم دیگه منصرف شدم

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...