مامانا که الان تو راهی دارین چقد هزینه سیسمونی تون شده
بدون تخت و کمد و کالسکه و اینا...
فقط ضروریا
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوشبحالت مامان من اصلا ب روی خودش نمیاره منم نمیگم روم نمیشه
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
بعضی چیزا باید بگیرم مثله شلوار اضافه و جوراب اضافه و یه دست لباس گرم اگه شد با یه ژاکت پوشک خودشو خودم انشاالله سر ماه میگیرم تموم میشه میخواستم یه گهواره سنتی هم بگیرم برای داخل سالن بذارم اگه بتونم اونم میگیرم
دوتومن خرید کردم لوازم بهداشتی مونده دو سرویس لباس و حوله. و پتو و سرویس خواب اینا خریدم
خیلی خوبه من فقط یه دست لباس قیمت کردم بیس تیکه شیشصد تومن کیف لباساش شیشصد سرویس وان و پلاستیکی چارصد
خیلی خوبه من فقط یه دست لباس قیمت کردم بیس تیکه شیشصد تومن کیف لباساش شیشصد سرویس وان و پلاستیکی چار ...
من یه دست دانالو گرفتم حدودا هفتصد یه دستم نوزده تیکه ایرانی دویست بقیه چیزا رو داشتم مثله ساک و وان و کریر فقط کالسکه خراب شده که یه سفری میگیرم بعدا،خودتو اذیت نکن زیادم لباس نخر من سر اولی بزرگ بود سر دومی کوچیک تجربه شده کم خریدم تا ببینم چی میشه بعدا سایز دو و سه شو میخرم کم کم
فعلا این دوتا رو خریدم ببرم بیمارستان اما انگار بچم عجله داره خیلی انقباض دارم نگرانم ،حتما پتو دور پیچ بخر خیلی لازم میشه قنداق زیاد لازم نمیشه همون یکی دوماه اول من داشتم اما شوهرم گولم زد یه سرویس رختخواب خریدم