2777
2789

من سر اولی یک روز بعده موعدم مثبت شد.

دومی هم سه روز بعدش مثبت .

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون قبلش بی بی زدین؟

نه عزیزم. صبر کردم بعدش زدم 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
یعنی تا یه هفته بعد بیبی نزدین؟ یا زدین و دو خط ننداخت؟

نه اصلا نزدم...فکرشو نمیکردم باردار باشم...لک دیده بودم اما پریود نشدم...بعد چند روز شک کردم ک لک لانه گزینی باشه...دیگه به شوهرمم روم نمیشد بگم بی بی بخره

تا یک هفته صبر کردم بعدش رفتم‌بی بی خریدم

یه دونه غروب زدم دیدم مثبته...فرداش رفتم ازمایش..موقع برگشتم از ازمایشگاه یه بی بی دیگه خریدم با خودم گفتم شاید بی بی چک دیروزی اشتباه شده باشه😂😂😂اونم مثبت شد بازم باورم نمیشد تا اینکه جواب ازمایشم حاضر شد

خودتو با چیزی سرگرم کن چند روزه ک عقب انداختی؟

هنوز موعدم نشده، بیبی هم نزدم، سه شنبه موعدمه قصد داشتم دوشنبه بزنم، ولی چون همه می‌گن بعدش مثبت شده می‌ذارم ۴ شنبه به امید خدا اگه پری نشم

هنوز موعدم نشده، بیبی هم نزدم، سه شنبه موعدمه قصد داشتم دوشنبه بزنم، ولی چون همه می‌گن بعدش مثبت شده ...

اره بزار  بگذره زود بزنی استرس میگیری

ان شاالله که خیره امیدت ب خدا باشه