بچه ها من ۲۵سالمه و زیر چشمام سه خط افتاده و هی بیشتر میشه🥺 و پیشونیمم خط افقی و اخم افتاده کلی هم پوستم داره چروک میشه دکتر رفتم میگه طبیعیه خیلیا اینطورن......
یعنی انقدر زود داریم پیر میشیم پس اون همه زیبایی توی اوج جوونی ک همش تو فکرم بود چی شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آب بیشتر و میوه مصرف کن . یه سری کرمها آبرسان و سفت کننده پوست هست که خوبه. بعضی مواد معدنی و مکمل هم برای پوست خیلی خوبن. ورزش و ماساژدرست هم کمک میکنه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آب بیشتر و میوه مصرف کن . یه سری کرمها آبرسان و سفت کننده پوست هست که خوبه. بعضی مواد معدنی و ...
عزیزم من یوگا صورت انجام میدادم باور کن برای خط کنار چشمم موثر بود به عینه همون لحظه میدیدم تاثیرشو از دکترم پرسیدم گفت نه هیچ تاثیری نداره دیگ بیخیال شدم بنظرت دوباره ادامه بدم؟؟
عزیزم من یوگا صورت انجام میدادم باور کن برای خط کنار چشمم موثر بود به عینه همون لحظه میدیدم تاثیرشو ...
آره جونم .اصلا ورزش پوست رو شاداب میکنه. کدو حلوایی هم برا پوست خیلی خوبه . تیکه کن بزار فریز. هر دفعه کنار برنج یه برش بزار بخار پز بشه بخور
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بخدا من راضی بودم ۳۰ بودم و این کوفتیا ایجاد میشدن الان به یرعت برق دارن زیاد میشن و هرکاری میکنم جو ...
مطمئن باش۳۰سالتم بشه دوست نداری چین چروک داشته باشی .منم میگم که یهو از ۲۶پوستم خیلی شدید افت کرد گونه هام تو رفت چروک و سیاهی کبودی زیر چشم به وجود اومد تا۳۰سالم شد الان همه میگن۴۲سه ساله به نظر میای