2777
2789
مهمتر از اون این ک ورودی ها و خروجی های ذهنتو باید مدیریت کنی یعنی نمیشه ک بیست و چهار ساعته نکبت و ...

دقیقا

خیلی باید شکرگزاری کنی

من مدام درحال شکرگزاری ام

یعنی ی شکلات بخرم خداروشکر میکنم

اینقد بلند بلند تو خونه گفتم خدایا شکرت که پسر پنج سالمم هرچیزی میشه میگه خدایا شکرت

مهمتر از اون این ک ورودی ها و خروجی های ذهنتو باید مدیریت کنی یعنی نمیشه ک بیست و چهار ساعته نکبت و ...

اره خیلی مفصله کنترل ورودی و خروجی  اصلاح باورها کودک درون عزت نفس احساسات تصویر سازی ذهنی و.روح و گوش ندادن به نجواهای ذهن ضمیر ناخودآگاه و ... کلا باید یکی دیگه بسازی از خودت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من فرصت توضیح ندارم فقط میگم این قوانین وجود داره هست و صد در صد نتیجه میده خودم نتایجم را بگم کف میکنید خخخخخ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه ها من فرصت توضیح ندارم فقط میگم این قوانین وجود داره هست و صد در صد نتیجه میده خودم نتایجم را بگ ...

عزیزم برای اینکه یاد بگیرم این قانون رو کتاب خاصی داره؟؟

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
مریسا جون ما تقریبا هنوز اول زندگی مشترکمونه ،صفر صفریم 😐، لطف می‌کنی بگی چطور باید جذب کنم؟

اره گلم

با تمرینای کتاب معجزه شکر گزاری شروع کن 

چهل روز انجام دادی فرق زندگی ت قبل و بعد از این چهل روز متعجبت میکنه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اره گلم با تمرینای کتاب معجزه شکر گزاری شروع کن  چهل روز انجام دادی فرق زندگی ت قبل و ب ...

کتابش رو ک گرفتم تمام تمریناتش رو باید انجام بدم؟ 

کتابش رو ک گرفتم تمام تمریناتش رو باید انجام بدم؟ 

اره عزیزم

تمریناش بی نهایت اسونه و اصلا چیز خاصی نیس ولی باید به نتیجه ش باور داشته باشی

بعد از اون کتاب 

هفت قانون معنوی موفقیت

آیین زندگی

از دولت عشق

خودت رو به فنا نده

انسان در جستجوی معنا رو هم کم کم بخون عالین

سخنرانی های استاد عرشیانفر هم خیلی میتونه بهت حس خوب بدا تو این زمینه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اره عزیزم تمریناش بی نهایت اسونه و اصلا چیز خاصی نیس ولی باید به نتیجه ش باور داشته باشی بعد از ...

مرسی عزیز دلم لطف کردی 😍😘

اره خیلی مفصله کنترل ورودی و خروجی  اصلاح باورها کودک درون عزت نفس احساسات تصویر سازی ذهنی و.رو ...

عزیزم توضیح میدی ک چجوری فکر میکنی؟

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹
کانالشو داری گلم

سایت عرشیان دات ای ار