2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم؟؟؟؟؟؟

1618 بازدید | 6 پست

من یه رابطه عاشقانرو چند ماه پیش شروع کردم اما به دلایلی بینمون فاصله افتاد(مسافت) همین موضوع باعث شد یکم بینمون سرد بشه 

علاقه ای که به هم داشتیم کم نبود اما به مرور از شدتش کم شد مثلا اون همیشه از کلمات عاشقانه استفاده میکرد ولی به مرور کلماتش کمرنگ شد ،اگه جوابشو نمیدادم همجا زنگ میزد ولی الان زیاد واسش مهم نیست 

بدترین تغییرش اینه که سره هر موضوعی باهام بحث میکنه و بدون اینکه ارومم کنه ول میکنه میره

من این وسط که واقعا کم بود عشقو داشتم متوجه شدم همکلاسیم بهم علاقه مند شده چرا دروغ بگم انقد دلمو زده بود که مهربونی و علاقه همکلاسیم نظرمو جلب کرد

ولی بازم خیانت نکردم 

الان سه ماهه که باهام سرد شده و به زور جوابمو میده از اون طرف همکلاسیم خیلی بهم توجه میکنه

من نمیخوام با همکلاسیم وارد رابطه بشم ولی رابطم داره اذیتم میکنه

میخوام کات کنم ولی وابستگی شدید دارم میدونم بعد کات کردن از نظر عاطفی اسیب میبینم چون یبار قبلا تجربه بدی داشتم ولی بودن اینجوری هم خیلی از نظر عصبی اذیتم میکنه

بنظرتون چجوری بگم بهش ،آیا میتونم خودمو بعد از کات کردن درست کنم یا نابود میشم

لطفا کمکم کنید من نمیتونم با دوستای واقعیم راجبش حرف بزنم اینجا کمک میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی راحت باهاش حرف بزن ازش دلیل این همه سرد شدنشو بپرس اگه جوابی نداش بگو منم نمیتونم ادامه بدم به همین راحتی بخدا تموم کردن ی رابطه سرد انقد سخت نیس..

در ضمن ت چرا باید نابود بشی ی لحظه فک کن دیگ با آدمی ک هیچ توجهی بهت نداره نیستی..باید خوشحال باشی ک با همچین آدمی هیچ رابطه ای نداری ن اینکه نابود بشی..البته میگم ک بازم باهاش صحبت کن و دلیل کارشو بپرس اگه دلیلش قانعت نکرد یا جوابی نداش به همین راحتی بهش بگو نمیتونم باهات ادامه بدم و تموم..

براش بزن اول اسمشو بگو 

بگو فلانی رابطه که الان باهم داریم اونجوری که من دوست دارم پیش نمیره من دوست دارم طرفم برام وقت بذاره و چیزایی کخ دوست داریو بگو و بگو من منوتو به عنوان دوتا انسان بالغ باید همدیگرو درک کنیم و من فکرامو کزدم تصمیم بر اینه که رابطه همینجا بدون هیچ اتفاق بدی در حالت دوستانه تموم بشه- و اینکت بعد کات ماکسیموم ۳ ماه خوب نیستی البته بستگی داره ب خودت شاید زودتر یا دیرتر اما تنهایی بهتره با این رابطه یک طرفه

عزیزم منم مثل تو بودم 

با یکی وارد رابطه شدم همون سال از اون شهر رفتیم اولاش خیلی خوب بود ولی بعد سرد شد و مثل قبل توجه نمیکرد 

پیامش دادم گفتم شاید تو دوست داشته باشی با یکی باشی که نزدیکت باشه ببینیش شاید من باید بخاطر تو از این رابطه برم 

تو دیگه به من توجه نمیکنی و پیام و زنگ نمیدی و این حرفا گفت سه روز بهم فرصت بده بعد درست میشم منم گفتم باشه ولی نزاشتم فاصله بیفته و همچنان حرف میزدیم 

برگشت مثل قبل شد و حتی صدبرابر بهتر خیلی خوبه که ادم مشکلاتشو با حرف زدن حل کن و دنبال راه حل های پیچیده نباشه باور کن

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد