2777
2789

از اسنپ مشاوره گرفتم خوب بود .ولی میخاستم با خود دکتر در ارتباط باشم مثلا سوال کوتاهی پیش اومد بتونم بپرسم .

مثلا میتونم شماره شو بگیرم ؟وجهه بدی داره ؟

یا مثلاً بگم تلفنی باهام مشاوره داشته باشه نه از طریق اسنپ .بلاخره اسنپ هم یه درصدی برای خودش برمیداره تیکه 😐😐😐.هزینه مشاوره سو میدم ها یه وقت سوءتفاهم نشه فکر کنین نمیخام پول بدم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

اقا توروخداااااااااااااا

یکی به من کمک کنهههههههه 

من طرفم گفت داری کم کم وامیدی یعنی چی ...اخه نیم ساعت نسبت ب همیشه دیربیدارشدم نوشتم چقد زیادخوابیدم ک نوشت کم کم داری وامیدی یعنی چی☹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا توروخداااااااااااااا یکی به من کمک کنهههههههه  من طرفم گفت داری کم کم وامیدی یعنی چی ... ...

طرف خیلی خیلی هوله، تا اسم خواب اومده فکر منحرفش هزارجا رفته. کات فور اوررر

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
گفتم شایدمدتش کم بوده میخاد درباره اون چیزاحرف بزنه  برداشت من بودالبته

اره خودمم همون فکراومدتوسرم ک خدایا کاری نکردم چیزی نشده چرااینجورمیگه

ی چیزی یادگرفته حالامیخاد تو کل مباحث بکارببره حس خیلی بلدبودن بهش دس داده ک اره خیلی بلدم  و خیلی بارمه😏

خب یعنی چی منظورش

خودت تو کامنت بعدی گفتی دیگه. وای فکر کن این یه بوس بدی دیگه چه فکرها که نکنه.... ولش کن، سواد رابطه نداره معلومه.

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
خودت تو کامنت بعدی گفتی دیگه. وای فکر کن این یه بوس بدی دیگه چه فکرها که نکنه.... ولش کن، سواد رابطه ...

اصن معنی دقیق وا دادن یعنی چی ک اگ زر زر کرد حالیش کنم ک چ معنی میده

اصن معنی دقیق وا دادن یعنی چی ک اگ زر زر کرد حالیش کنم ک چ معنی میده

یعنی خودت و سفت و سرسخت و مقاوم گرفتی که من جلوتر نیام. حالا چه تو چت و حرف زدن بخوام یه سری حرفهايی بزنم چه حضوری یه حرکتی بزنم مثلا دستت رو بگیرم یا هر چی. خب شما هم اومدی در مورد ساعت خوابت حرف زدی اونم احتمالا فکرش مریض بوده و این صحبت عادی از نظرش خیلی مهم بوده و شاید یه جور چراغ سبز براش بوده! اینا همش حدسیات هستا😊