2777
2789
عنوان

همه دنیا رو سرم خراب شده🍂

459 بازدید | 22 پست

۳،۴ ماهه درگیر معده درد و عفونت معدم، امروز روز پنجمیه که دارم انتی بیوتیک میخورم اما ضعف معده سوزشش درد پشتم همه اینا از بین نرفته 

تازگیا هم که از یبوست مقعدم خون اومد، سوزش از سر معدم تا کنار نافم سمت چپ میکشه 

میترسم روده هامم چیزی شده باشه😭😭

خیلی افسرده شدم 

من دلم میخواد زندگی کنم اما ۴ ماهه درگیر دردم 

یعنی رودمم زخم شده تا بود معدم من دیگه تاقت ندارم 

کسی از شما ها اینجوری بوده؟ چنین تحربه ای داشتین؟🥺😫

"کاشکی میمردم کاشکی اخه یه دختر ۲۴ ساله که هیچی از زندگیش ندیده چرا باید اینجور مریض بشه

لطفا دعا کنید بمیرم🙃"

چشم

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا هم میگی بمیری هم میگی چرا مریضی 

پاشو انقدر ناامید نباش خیلی وقتا مریضیا خیلی سریع درمان میشن و نیاز به فکر و خیال نداره و همیشه بدترین عامل تاثیرگذار استرسه گلم .حتما برو مشاوره یکم دیدت عوض بشه  ورزش کن و درمانتم ادامه بده.

۷۰ حمد همین الان واس شفا گرفتنت میخونم ۷۰ حمد معجزس

چقدر انسانیت تو وجودته چقدر مهربونی من شما رو میبینم بهتون افتخار میکنم و خداروشکر میکنم که هنوز هستین🥰الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده الهی عاقبت بخیر بشی🌹🌹🌹🌹

اگه این ویروس جدیدست من گرفتم سه چها روز دارم میمیرم،همون روز دوم انقدر شدید شد دکتر واسم سرم و ۳ ۴ تا امپول نوشت زدم ولی باز هم ته درد میگیره ول میکنه

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀

استارتر این چه وضعشه روحیتو باختی من ماه ها با یکی حرف زدم روحیه دادمش تا سرطان بدخیم رو شکست داد به لطف خدا حالا تو بخاطر یه عفونت ارزوی مرگ میکنی؟؟؟ خجالت بکش برو پی درمان بدتر از سرطان که نیست من خودم ریه هام عفونت کرد از درد روزی صد بار مردم اما خودمو نباختم

منم چرخش غیرارادی گردن گرفتم دعا کنید خوب شم

از عوارض داروی اعصاب هست 

به درمان جواب ندادم دعا کنید خوب شم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد