2777
2789
عنوان

سقط و بی بی چک هاله دار+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم برو ازمایش بده و برو پیش دکتری که خودش سونو بگیره فقط سعی کن به خدا توکل کنی هرچی بشه دست تو ...

دکتری که پیشش میرم جای دیگه سونو می‌فرسته الان سونو هابی که نوشته از قبل تو دفترچه هست

مبارکه برو دکتر حساب کنه چند  هفته است بعد ۹ هفته باید بری سونو تشکیل قلب نه ۶ هفته ۶ هفته معلو ...

بنظرت این بی بی مثبته؟ بارداری قبلی بی بی چک دوتا خط پر رنگ انداخت رفتم شش هفته بود الان نمی‌دونم اصلا ربطی داره یا نه به اینکه بی بی چک هاله داره یعنی هفتش کمتره؟

مینور هستی؟چرا قلبش تشکیل نشد؟منم مینورم

اصلاً استرس نگیریا من ارثیه ، من تالاسمی واسم مشکل ساز نشده کم خونی شدید و فقر آهن شده، ما کلی مشکل هم داریم ، شوهرم اسپرم خیلی خیلی ضعیف داره که دکتر گفت احتمالاً از اونه و خودم فشار خون عصبی اصلا بابت تالاسمی نگران نباش مشکلی ندارم فقط مواظب باش کم خونی نگیری

خیلی مبارکه 

از منی که از چهار بار بارداری سه تاش رو لز دست داده بشنو فعلا سونو نروو،یعنی استرسی که دکتر ها به ادم وارد میکنن از هر چی که باعث سقط میشه بدتره 

من سر بارداری اخر م از بس بهم شوک وارد کردن بخدا ظرف سه ماه بارداری کلی از موهای سرم سفید شد،اینقدر راحت میگن خانم رشد ش متوقف شده خانم ایست قلبی کرده خانم هماتوم اندازه ش خیلی بزرگه خانم همین الان برو بیمارستان  میدونم از بس مریض دارن این ها براشون عادی شده  ولی اون لحظه چنان شوکی به ادم وارد میشه که اگه سالمم باشه بچه می افته 

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
وقتی بهت گفتن دو هفته دیگه برو برای سونو قلب رفتی یا نه سر خود سقط کردی

نه گلم لکه بینی داشتم ده روز بعد رفتم جنین اومده بود پایین ، هماتوم داشت که برطرف شده بود و همینطور هی صبر کنم تا هفته ده دوازده صبر کردم تو خونه خونریزی کردم یهو و رسوندنم بیمارستان

من خودم رو میگم با این که تجربه بارداری خارج رحمی هم داشتم این سری اگه خدا خواست وباردار شدم به خودم قول ددام به اشت م نرم ،اصلا تو همون عهد بوق بمونم بهتره ،بخدا کلا روانی شدم این همه دارو این همه سونو این همه استرس ،ولله که اگه هدا نخواهد هیچ برگی از درخت نمیافته ،اصلا فکر میکنم تو یه روستای خیلی دور م دسترسی هم به هیچی ندارم .

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
خیلی مبارکه  از منی که از چهار بار بارداری سه تاش رو لز دست داده بشنو فعلا سونو نروو،یعنی ا ...

عزبزم دقیقاً با من هم همین کار و کردن سری اول گفتن قبلش تشکیل نشده ی جوری انگار امیدی نیست اومدم گریه کردم سری بعدی گفت هماتوم داری اصلا کنارش خونریزی کرده اومده پایین استراحت مطلق شدم سری آخر هم گفت کیسه زده مشاهده نمیشه و داره سقط میشه هربار اومدم بیرون با اشک بود