2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرکاری کنی برنج اخرش کرم میزنه فقط باید پاک کنی دونه دونه بگیریشون

من یه کاسه اب میذارم کنارم با یه چاقو ، کرم میبینم نوک چاقو رو خیس میکنم میچسبن بهش بعد میندازم تو اب تا خفه شن😅😅😅

خیلی حال بهم زنن با دست نمیشه گرفت لعنتیا میچسبن

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
هیچ راهی نداره من همه رو امتحان کردم. فقط مشمع کن بزار تو فریزر چندروزکه تخم هاشونم از بین بره. وگرن ...

فریز خوب نیست اگه کرم داره اگه فقط اون حشره سیاه ها هست فریزر جواب میده در غیر این صورت کرم بزاری فریزر بعدش که بیاری بیرون برنج بوی بد میگیره مگه کرم هارو همشون جدا کنی

تو فریزر🤔🤔 نمیشه که رطوبت برنجو خراب میکنه

نه من الان چند ساله انجام میدم.اتفاقاانگار یه شک یه برنج میده‌. خیلی بیشتر قد میکشه. سه یا ۴ روز بزارید در بیارید دیگه جوجه نمیزنه. چون تخم هارو هم از بین میبره

من تابستون این بلا سرم اومد. ۵۰؛۶۰کیلو برنج بود با هزار بدبختی پاکش کردم . بعد ریختم تو پلاستیک بزرگ سیر و نمک محلی و میخ و کبریت زدم.. ب حدی بد مزه و بدبو شده برنجام نمیدونم ازسیره ازرچیه مزه سبر غالبه ولی انگار . دلم میخاد زودتر تموم شه مصرفمونم کمه متاسفانه 🥲

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
چه کار دلخراشی میکنی    

والا چیکار کنم دیگه خیلی گندن

اون اوایل ازدواج داشتم اینجوری پاک میکردم شوهرم اومد کلی مسخرم کرد گفت بکش کنار الان خودم با دندون میگیرمشون

یکی که گرفت چسبید به دستش دیگه نمیفتاد چاقوی منو برداشت گفت تو برو یکی برا خودت بیار🤣🤣

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
2790
2778
2791
2779
2792