2789
عنوان

دارم دق میکنم

464 بازدید | 27 پست

دیشب بعد یکماه همو دیدیم .سه سال باهم دوست بودیم و همه ی زندگیمو گذاشتم داشت ولی باهام ازدواج نکرد .الان خانوادش رفتن به دختر براش پسندیدن اینم قراره عید بره خواستگاری دختره .دیشب می‌گفت نمیتونم بدون تو بمونم تو هم بیا زن دوم من شو 

حالم بده از دیشب دارم داغون میشم 

اینکه سه سال جنگیدم ولی الان قراره با یکی دیگه ازدواج کنه 

پس احساس من این وسط چی میشه

بیا زن دوم من بشو

پس چرا با تو ازدواج نمیکنه 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه سال ازعمرتوتلف کردی براکسی ک دوست نداشت توچندباراول ازرفتاریه انسان ویاچندمدل سوال وپرسش ازش میشه فهمیددوست داره یاتظاهرمیکنه میکنه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
سه سال ازعمرتوتلف کردی براکسی ک دوست نداشت توچندباراول ازرفتاریه انسان ویاچندمدل سوال وپرسش ازش میشه ...

همیشه ادعا میکرد دوستم داره ولی هیچوقت قصد ازدواج با هیچ دختری رو نداره من ساده هم فکر میکردم راست میگه

بیا زن دوم من شو؟ 😐 با اینکه هنوز ازدواج اولش صورت نگرفته  چرا نمیاد با خود تو ازدواج کنه؟؟؟ ...

معلوم نیست چی تو سرشه 

میگه خانوادم راضی ب ازدواج من و تو نیستن ولی من دوست دارم 

خو بعد چندماه ذوقش میخوابه.تا بوده همین بوده

خب اگر هم ذوقش بخوابه چیش به من میرسه .عمر و احساسی ک پاس گذاشتم بهم برمیگرده؟ از دیشب نتونستم بخوابم حالم بده قلبم مچاله شده

با این چرت و پرتا میخواد خامت کنه تا قبل عقد تنها نباشه به محض عقد اگر از صد جا بلاکت نکرد هر چی دلت خواست بگو بعد ازدواجشم چند سال بعد میاد سراغت که من پشیمون تو خیلی خوب بودی بیا دوباره باهم باشیم