2789
عنوان

مادرشوهر

369 بازدید | 8 پست

از وقتی بچه دار شدیم کرمای مادرشوهرم بیشتر شده

الان خیلی علاقه داره جلوی مهمونا یکاری کنه من عصبانی شم دعوا شه

بخدا با بچه کوچیک سخته همینجوریش آدم با گریه های نوزاد و نخوابیدناش اعصابش خورده

چیکارکنم؟مامانمم مریض شده زیاد نمیتونم برم پیشش

مثلا کاری که امروز مادرشوهرم کرد بدون اینکه ساعت اومدن مهمانارو بگه یهو در خونمونو زدن .یهو سرزده اومدن خونمون.به مهموناام شماره مارو نداد که اون به مانگه ساعت چند میان!!!خودشو دعوت میکنه هر مهمونی میاد میاد بالا.فقطم به من کرم میریزه یه دعوایی چیزی بشه.(تویه ساختمونیم)

شوهرت بگوتذکربده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکلات نزدیک بودن به مادرشوهر همینه  شما هم یه جوری به همه بگین که کسی خواست بیاد حتما مستقیم ...

حالا ماهیچی انگارمهموناام موذبن وقتی میاد بالا.هیچ کاریم نمیکنه.خیلی دوس دارم بهش فک نکنم ولی راه فرار برای فک نکردن ندارم.دوست دارم برام مهم نباشه.

یه جوری توجمع بگو من دوست دارم هرکی میاد خونمون از قبل خبر بده بچه کوچیک دارم سخته برام همیشه خونه م ...

انقد حرص خوردم که نگو...ولی سعی کردم عصبی نشم نشون ندادم جلوش.فقط محل ندادم.حالا نمیدونم چیکارکنم هردفعه ی کاری میکنه ناراحت شم...یه حرفی دربیاره از من.خیلی سخته کنترل کردن 

انقد حرص خوردم که نگو...ولی سعی کردم عصبی نشم نشون ندادم جلوش.فقط محل ندادم.حالا نمیدونم چیکارکنم هر ...

سعی کن اهمیت ندی منم زندگیم همینجوریه تویه ساختمون انقد اینجوری کردن که الان شوهرم بخشون سلامم نمیده خیلی دلش شکسته ازشون