2777
2789
عنوان

نی نی سایت😂😂😂

148 بازدید | 22 پست

یعنی فضایی که اینجا از ساعت دو شب به بعد به خودش میگیره با هیچی قابل توصیف نیست. با یک سری از تاپیکاتون از خنده گریم میگیره 😂😂😂واقعا من اینجا رو دیر کشف کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم بعضی کاربرا چشونه میگن سایت بده بده

خب اگه بده نیا

مورد داشتیم گفته نی نی یار تعلیقم کن تعلیقم شده

خواننده خاموشه

نمیشه همیشه هرچی دلمون میخواد ببینیم و همه بگن

جامعم همینطوره ادما کلی فکر و عقیده متفاوت دارن

فقط چون باهم در ارتباط نیستن متوجه نمیشن اینارو دقیقا

وگرنه خیلی خوبه نظر همرو بخونی و دیدگاهارو ببینی

بعضیاشون ادمای باحالین

بعضیاشون پر تجربه ن و کمک میکنن

حتی اونام که به همه چی ایراد میگیرن جالبن

دوست دارم اینجارو 😇

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
تو خنده ت میگیره من مغزم سوت میکشه از بعضی تاپیکا در حیرت میمانم و به افق مینگرم  وااالاااا😏

خنده منم هیستیریکه از روی شادی نیست. منم باورم نمیشه مود  یه سری از کاربرا رو 😂

والا نمیدونم بعضی کاربرا چشونه میگن سایت بده بده خب اگه بده نیا مورد داشتیم گفته نی نی یار تعلیقم ...

منم دوست دارم. واقعا با یک قشری از هم وطن ها و فرهنگ هاشون آشنا شدم که به غیر از اینجا نمیتونستم جایی پیدا کنم

والا من تپش قلب گرفتم رفتم توی تاپیک بعد رفتم یکی میخواست ی عضوی رو چاق کنه ،خدا خیرش بده از سرم پروندش😂😂😊

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
والا من تپش قلب گرفتم رفتم توی تاپیک بعد رفتم یکی میخواست ی عضوی رو چاق کنه ،خدا خیرش بده از سرم پرو ...

میدونی بعضی ها واقعا جایی رو ندارن که مشکلشون رو بگن و مشورت کنن. میان اینجا میگن ولی خب واقعا هم آدم دوست داره بهشون کمک کنه هم خندش میگیره 😂