2777
2789
عنوان

این پسرايي ك حرف ازدواج ميزنن

186 بازدید | 10 پست

از كجا بفهميم

كدومش راسته 

و كدوم دروغ

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که واقعا بخاد خانوادشو میفرسته جلو 

هيچكدوم شرايطشو نداريم

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰
اگه هی امروز فردا کردن یعنی دروغه 

شرايطشو نداريم فعلا

دیگه اون دوره که برا مخ زدن حرف از ازدواج میزدن گذشته عزیز

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

زمان نشون میکنم ک حرفش دورغه یا راست! 

خب ممکنه پسر تورو برا ازدواج بخواد و شرایطش مهیا نباشه 

پس اینکه خانواده شو بفرسته جلو دلیل نمیشه!! 

اما پسزی که دوست داشته باشه و واقعا برای ازدواج بخواد 

کاملا مشخصه از رفتارش 

اهمیت دادنش توجه احترام 

برنامه ریزی و رویاپردازی راجب اینده و.. 

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.