2777
2789
عنوان

مشکلات خواهرم

1329 بازدید | 13 پست

بچه ها من ی خاهر دارم ۱۱ سالشه ولی حرکات و رفتاراش خیلی رو مغزمه اصلا خیلی با هم فرق داریم هم از نظر اخلاقامون هم ظاهر هرکی مارو میبینه میگه اصن بهتون نمیاد خواهر باشین من شبیه مامانمم و اون شبیه بابام ... اضافه وزن شدید داره نزدیک ۲۰ وخورده ایی کیلو اضافه وزن داره هرچقدم نصیحتش کردم و برای تغذیش راهنماییش کردم و همینطور خانوادمم راهنمایی کردم که کمکش کنن فایده نداشته روز به روز بدتر پرخوری میکنه و اضافه وزنش بیشتر میشه سیستم ایمنی ضعیفی داره و همیشه حتی تابستونا سرما خوردس .. من کمبود وزن دارم با دیدن وضعیت خاهرم انگار آب میشم نمیتونم بی تفاوت باشم .. به مامانم وابستگی شدید داره مهد کودک به بدبختی رفت مامانم هم مهد کودکش هم کلاس اولش رفت تو مدرسه براش نشست الانم درساشو خوب متوجه نمیشه و وضعیت درسیش متوسطه .. شبا پیش مامان بابام میخابه ینی سه تاشون کنار هم میخابن تو حال هرچقدر بخاطر این کارشم نصیحت کردم تذکر دادم فایده نداشته ... البته خودم فکر میکنم خاهرم تقصیری نداره و تقصیره خانوادس ولی انگار خودشم از این وضعیت ناراحت نیست... گاهی دلم میخاد ازدواج کنم تا این شرایطو نبینم .. شما بودین چ میکردین؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
د
1
50%
د
1
50%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید مشکل روحی داره ابجیت ببرید مشاوره 

نمیدونم همون اولا ک مهدکودک و مدرسه نمیرفت بردیمش گفتن عجیبه ک اینقد وابستس تو بچگی دزدیدنش یا ن و ازاین حرفا درکل اونام چیزی نمیفهمن بنظرم🤦‍♀️

نمیدونم همون اولا ک مهدکودک و مدرسه نمیرفت بردیمش گفتن عجیبه ک اینقد وابستس تو بچگی دزدیدنش یا ن و ا ...

اگ سلامتیه روحیش براتون مهمه باید ببرینش وگرنه همینجوری میمونه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

عزیزم فکر کنم با تشویق میشه تا حدودی اثرگذاری بکنی در مورد وزن کم کردن و....در مورد خوابیدن هم پدر و مادرت باید جدی باشن به هر حال بچه باید یه اصول و قانونی رو رعایت بکنه . از تاپیکتو احساس کردم حس مسئولیت پذیری شما نسبت به پدر و مادرت ، بیشتره .سعی کنید به ورزش و یاکلاس رقصی که تحرک داشته باشه بذارید وگرنه بنظرم کمی بزرگ بشه اگه رفته رفته چاق هم بشه اعتماد بنفسشو از دست میده و افسرده هم میشه. 

اگ سلامتیه روحیش براتون مهمه باید ببرینش وگرنه همینجوری میمونه

اره ولی کلا کسی بفکرش نیس خانواده معتقدن خودش این بلاها سرش اومده خودبخود و حالام باید خودش درست بشه .. از بچگی مامانم زیاد براش غذا میکشید درکل خودش پرخورش کرده اما تقصیراته خودشون  سهم خودشون رو گردن نمیگیرن انگار ک این بچه چاق به دنیا اومده  

عزیزم فکر کنم با تشویق میشه تا حدودی اثرگذاری بکنی در مورد وزن کم کردن و....در مورد خوابیدن هم پدر و ...

عزیزم منظورت چجور تشویقی هست یک مدت دکتر تغذیه رفت و خیلی خوب لاغر شد حدود ۲۰ کیلو وزن کم کرد اما دقیقا همونجا که وزنش اوکی شد رفتیم مسافرت و دوباره پرخوری رو شروع کرد و الان همون ۲۰ کیلواضافه وزن برگشته.. درمورد خوابیدنش اصلا جدی نیستن متاسفانه بدلیل نداشتن اگاهی ..اره من خیلی مسعولیت پذیرم و ازدیدن وضعیتش عذاب میکشم انگار .. کل تابستون اصرار کردم که ببرنش کلاس ثبت نام کنه اما مامانم گف نه این سرماخوردگی داره همیشه باز بره اونجا بدتر مریضه هرروز منم حوصله ندارم ببرمش و بیارمش خلاصه هر مدلی که فکر کنی من راهنماییشون کردم اگاهی بهشون دادم نمیگم ادم اگاهی هستم اما درهمون حد که متوجه بودم سعی کردم اگاهشون کنم اما هیچ کدوم از حرفام تاثیری نداشته تا الان

عزیزم منظورت چجور تشویقی هست یک مدت دکتر تغذیه رفت و خیلی خوب لاغر شد حدود ۲۰ کیلو وزن کم کرد اما دق ...

عزیزم مونده خواهرتون به چی علاقمند باشه که با خرید اون یا فرستادن به اون کلاس ، تشویق بکنید. به هر حال درسته الان فصل مدرسه هست ولی با خرید یه دوچرخه اگه نداشته باشه کمی براش تحرک به وجود میاره یا  مثلارفتن به کلاس زومبا و..

لاغر کردن خوب سختی خودشو داره ولی بعد اون اصلی ترین عامل ، نگه داشتن وزن بطور ثابت هست. کمی هم با نظارت شما ها ، با همسن و سالهاش مثل دختر همسایه و دوستان مدرسه ای باشه  به پارک بره خوبه اما  با حضور خونواده  و اطلاع دقیق خونواده.