2777
2789
عنوان

من ادم خیلی بدیم💔

1019 بازدید | 50 پست

چندین سال پیش بخاطرخیانت بابام سال ۹۶ مامانم میخاست جدایشه ک شدیدا بابام پشیمون شد وازاون روز کمی خطاهم نکزد سرکارمیره وتمام وقت خونس

حالا بعد ۱۰سال دوستی ک سالای اول میخاست بیاد ومن میگفتم زوده حالا ودوباره میخاد بیاد حتی حلقع هم باهم خریدیم بزرگم بود تنگ کرد حتی طلافروش 🙂💔

بابام میگ تا۳سال دیگ شوهر نمیدم

روم نمیشه باهاش حرف بزنم

مادر دوس پسزمم میگ اگ نمیتونه کاری کنه دخترخوب کم تیس

اینم خسته شده میگ منو ده سال نگهداشتی ک بگی ۳سال دزگ ازکجامعلوم بابات دوباره بگ چندسال دیگ

حالامن میگم کاش بابام ایناطلاق میگرفتن وبا مامانم بودم اونجور شاید روی حرف زدن با باباموداشتم 😪

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از۱۲ سالگی میخواستین همو

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
بابات چه رویی داره سه سال دیگه قرار چی بشه مثن اگه پسره خوبه ازدست نده

باباشه هاااا، یعنی چی چه رووویی داره

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
از ۱۲ سالگی پات مونده؟🤐

اره اونم ۱۹ سالش بود یه جورایی باهم بزرگ شدیم سالایی ک بابام خیانت میگرد زندگیمون زهرماربود این همیشه پشتم بود

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....