2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذب؟؟

195 بازدید | 11 پست

بوده کسی بی بی چک زده باشه زودتر از موعد مثبت شده و ازمایش بده بعد موعد منفی بوده باشه؟؟؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

مثبت ۹۹ درصد مثبته

ولی منفی ممکنه بعدا مثبت شع

عکسشو بزار لطفا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
مثبت ۹۹ درصد مثبته ولی منفی ممکنه بعدا مثبت شع عکسشو بزار لطفا

من 4روز به موندم بی بی زدم هاله انداخت فرداشم زدم هاله انداخت 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثبته مبارکه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
مثبته مبارکه

واقعا؟ صب میخام برم ازمایش بدم میترسم منفی باشه و کاذب بوده باشه بی بی چکم🥺

واقعا؟ صب میخام برم ازمایش بدم میترسم منفی باشه و کاذب بوده باشه بی بی چکم🥺

مطمئن باش مثبته

و ضمنا یه بیبی چک دیگم بزن

مطمئن باش مثبته و ضمنا یه بیبی چک دیگم بزن

خداکنه دقیق نمیدونم ی دیقه واستادم دیدم c هست گذاشتم کنار ک بندازم دور رفتم دیدم هاله انداخته فرداشم زدم هاله انداخت ولی کمرنگ تر بود

عزیزم چقد بعد هاله انداخت ؟

خداکنه دقیق نمیدونم ی دیقه واستادم دیدم c هست گذاشتم کنار ک بندازم دور رفتم دیدم هاله انداخته فرداشم زدم هاله انداخت ولی کمرنگ تر بود

منم امروز زدم ولی سریع هاله ننداخت واسه همین شک دارم

یبار دیگه بزن چون من قبلا هم زده بودم کامل منفی بود درست بود ولی یکی دیگ زدم هاله انداخت باز