2777
2789
اره عزیزم درسته اما بعد از پریودی واژن خیلی بوی بد خون رو میده و من خیلییی حساسمو بدم میاد فقط بعد ا ...

هفته ای دوبار میتونید استفاده کنی، بیشتر نه

وقتی توالت عمومی رفتید یا خونه یکی دیگه رفتین دستشویی هم باید ازش استفاده کنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای دوبار میتونید استفاده کنی، بیشتر نه وقتی توالت عمومی رفتید یا خونه یکی دیگه رفتین دستشویی ه ...

اره دقیقا برای همین موارده خب عفونت میگیره ادم مخصوصا وقتی بعد از پریودی ناحیه واژن برای مدت طولانی هوا نخورده عفونت میشه اینها

ژل شستشو زردچوبش

این مدلش رو من استفاده کردم عزیزم؛البته زردچوبه نیست حاوی سالیسیلیک اسیده؛برای پوستهای چرب خیلی خوبه

جلوی جوش زدن رو میگیره و یه کم باعث روشن شدن رنگ پوست و کمرنگ شدن جای جوش میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

این مدلش رو من استفاده کردم عزیزم؛البته زردچوبه نیست حاوی سالیسیلیک اسیده؛برای پوستهای چرب خیلی خوبه ...

مرسی عزیزم

میشه یه سوال دیگه بپرسم

شما رشتت روانشناسیه چطوره؟ دانشگاه ازاد هستی؟ 

بنظرت خوبه منم برم؟ اینده کاریش برام مهمه

☘️الهم صل الله محمد واله محمد☘️
مرسی عزیزم میشه یه سوال دیگه بپرسم شما رشتت روانشناسیه چطوره؟ دانشگاه ازاد هستی؟  بنظرت خوبه ...

خواهش می کنم عزیزم🌸

بله من دانشگاه آزاد روانشناسی میخونم

من چون واقعا بهش علاقه داشتم رفتم؛اوایل زیاد بازار کارش برام مهم نبود

ولی وقتی پرس و جو کردم فهمیدم بازارکارش هم خوبه

توی اموزش پرورش بعنوان معلم ابتدایی؛مشاور مدرسه و دبیر روانشناسی میتونید استخدام بشید

توی بیمارستانهای روانپزشکی؛کمپهای ترک اعتیاد و خانه های سالمندان بعنوان مشاور میتونید استخدام بشید

دادگاه های خانواده؛اداره بهزیستی و نیروانتظامی هم جذب میکنن این رشته رو

نهایتا میتونید ارشد عمومی یا بالینی بگیرید و خودتون مطب بزنید یا توی یه کلینیک روانشناسی درصدی کار کنید

خواهش می کنم عزیزم🌸 بله من دانشگاه آزاد روانشناسی میخونم من چون واقعا بهش علاقه داشتم رفتم؛اوایل ...

مرسی عزیزم برا راهنماییت😍

چهار سال دانشگارو باید خوند و تموم بشه بعد میشه بری سرکار؟؟ 

میشه بپرسم شهریه چقد میدی

و اینکه بنظرت شاغل بشی چقد حقوق داری تقریبا 

از چند شروع میشه

بازم ممنون🌺

☘️الهم صل الله محمد واله محمد☘️
مرسی عزیزم برا راهنماییت😍 چهار سال دانشگارو باید خوند و تموم بشه بعد میشه بری سرکار؟؟  میشه ...

خواهش میکنم عزیزم

بله در حین تحصیل نمیشه شاغل شد

بعد گرفتن لیسانس فقط برای اموزش پرورش و بهزیستی و نیروانتظامی میتونید ازمون استخدامی بدید

ارشد بالینی یا عمومی داشته باشید بازارکارش خیلی بهتره

من ترمی حدوداً ۳؛۳ونیم شهریه میدم

شاغل بشید از ۵؛۶میلیون تا چندصدمیلیون متغیره

بستگی به شغلتون داره

مثلا کلینیک روانشناسی بزنید حداقل روزی ۱۰؛۱۵میلیون درآمد دارید

ولی معلم بشید ماهی تقریبا ۵میلیون