2777
2789
ده سال ک ی عمره چ ااینطورشد

چون تصمیم دار مادرشن و خواهراش….اونام عقده این منو نمیخان درصورتی ک از همه لجاظ ازشون سرترم….تازه مامانش سرطان گرفته داره تقاص جوونی مارو پس میده و ب زودی ایشالا میمیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید الکی گفته .هک ب این راحتی نیست .شاید بخواد از زیر زبونت بکشه حرفا رو .با دوستش تموم کن رابطه رو ...

واتساب جیبی رو بامدرک نشون داده بود

خب پس اون قضیه  رو ازکحامیدونست تاریخ ساعت ومکان میداد 

من هیچی نگفتم هنگ کردم اون موقع خوشال بودم ک فهمیده چون تاحالا دروغی نگفته بودم بهش ونمی خواستم بهش دروغی بگم فقط میخام علتشم بدونه ازطرفیم اینکه فکر کنه من هنوز میخامش باعث میشه نخادتم خودم اینطورم کسی ک دنبالم باشه رو جذبش نمیشم

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟
چون تصمیم دار مادرشن و خواهراش….اونام عقده این منو نمیخان درصورتی ک از همه لجاظ ازشون سرترم….تازه ما ...

ازت معذرت خواهی نکرد؟

نه نازه منو مقصر میدونه میگ نفرین کردی مامانم مریض شد!!  ازش شکایت کردم…دلم میخا فقط پدرشو در ...

خیلی سخته ازادمی ک حامی وهمرا زندگیت تصورش کردی ضربه بخوری💔عجب ادمی بوده بجا معذرت گفته نفرین کردی

قبل اون چی مهم نبود برات؟ حس بدیه درک میکنم حس خواسته نشدن

قبلش نمیدونسم رفته با کسی... اینکع جدا شدیم مهم نبود برام از دیروز حالم خوب نیست میگم کاش اصلا نمیدیدمش البت من خودم کات کردم

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀