2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاش‌نکن .اینجوری وسوسه میشی پیام‌میدی 

امروز پیام دادم قبل اینکه ببینه پاکش کردم

گفتم هموببینیم بعددیدم سرماخوردم گلودردم پاکش کردم گفتم خوب شدم پیام میدم

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟
امروز پیام دادم قبل اینکه ببینه پاکش کردم گفتم هموببینیم بعددیدم سرماخوردم گلودردم پاکش کردم گفتم خ ...

خودت تمومش کردی یا خودش رفت ؟بنظرم خودتو کوچیک نکن .قوی‌باش 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
چرا🥺

فهمیدم با چند تا دختر رفته ک اشنا بشه باغ و مهمونی و پارتی😔خودش برام تعریف کرد😔قلبم هزار تیکه شد قبل از اون اصلا برام مهم نبود اما از وختی فمیدم همش گریه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
فهمیدم با چند تا دختر رفته ک اشنا بشه باغ و مهمونی و پارتی😔خودش برام تعریف کرد😔قلبم هزار تیکه شد ق ...

قبل اون چی مهم نبود برات؟

حس بدیه درک میکنم حس خواسته نشدن

من اول پیام دادم تموم انتظارداشتم بگه نه ونوع ولی کم کم تبدیل شد ب فاصله وجدایی من فکرکردم واقعا نمی ...

😒بنظرم پیام‌نده دیگه‌.کاش زود تصمیم نمیگرفتی .حالا هم‌بهش فکر نکن

من اول پیام دادم تموم انتظارداشتم بگه نه ونوع ولی کم کم تبدیل شد ب فاصله وجدایی من فکرکردم واقعا نمی ...

بیخش‌عزیزم اینو میپرسم .چطوری هک‌ش کرده بود؟

😒بنظرم پیام‌نده دیگه‌.کاش زود تصمیم نمیگرفتی .حالا هم‌بهش فکر نکن

کلا باید ی بار باهاش حرف برنم بگم بخاطر ازدست ندادنش طرف دوستش رفتم حالا ببینم کی میشه

فقط موندم چطور این همه عشق وعاشقی ازبین رفت هنوز پیاماش هستچ

بیخش‌عزیزم اینو میپرسم .چطوری هک‌ش کرده بود؟

واتساپو هک کرده بود وهرچی اپ داشته رو‌گوشیش (دوستش)نمیدونم واقعا

هفته قبلی گفت تلفاتونو شنود کردم ولی فک کنم الکی گفت ولی برام سواله چطورتونسته چون موضوعی ک گفت تو واتساپ مطرح نشده بود فک کنم همون چندماه پیش ک ی باردوستشو دیده ی برنامه ریخته ک هرچی اپ داره رو گوشیشو هرچیم ازاون ب بعد نصب کرده هکیده

دختریمو دراورد تموم استفادشو کرد کلی خرجش کردم و کلیییییی بدبختی و درنهایت بعد از ۱۰سال  ولم کرد !!

غصه خوردم ولی عادت کردم

گوووور پدررررش سگ تو قبر مرده هاش غصه اشو نمیخورم دیگه

توم‌نخوز بعدا پشیمون میشی

واتساپو هک کرده بود وهرچی اپ داشته رو‌گوشیش (دوستش)نمیدونم واقعا هفته قبلی گفت تلفاتونو شنود کردم و ...

شاید الکی گفته .هک ب این راحتی نیست .شاید بخواد از زیر زبونت بکشه حرفا رو .با دوستش تموم کن رابطه رو .بشین ی بار قشنگ‌با خودش حرف بزن البته اگ دوسش داری هنوز