2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تایپکم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9571673/اطلاعات-عمومی-عکس?postId=2571113 ...

کانال یا گروه نداری دراین مورد

..من داشتم بیشتر مطالبو سیو کردم ادمای ماهری بودن یهو گروه پاک شد...

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
کانال یا گروه نداری دراین مورد  ..من داشتم بیشتر مطالبو سیو کردم ادمای ماهری بودن یهو گروه پاک ...

اینو داشته باش فعلا چون اطلاعات من یا از کتابه یا از سایتیه که معتبره کانالا زیاد نمیشه بهشون اعتماد کرد 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵

#علوم_غریبه ، علومی است که در دسترس همه افراد قرار نمی گیرد، و حدود سی شاخه مختلف دارد که برخی از آنها عبارت اند از: علم رمل، جفر، اعداد، و ... .

امّا پنج علم کیمیا، لیمیا، هیمیا، سیمیا و ریمیا در علوم غریبه، به #خمسه محتجبه معروف است؛ یعنی پنج علمی که #مخفی است و تمام آن، از #اسرار است.

تعریف و توضیح هر کدام به بیانی که علامه طباطبائی در تفسیر المیزان آورده، به این شرح است:

کیمیا:

که به آن علم صناعت هم می گویند؛ علمی است که به وسیله آن می‏توان بعضی فلزات و اجرام معدنی را به چیز دیگر تبدیل کرد.

سنگ را به طلاء و ... تبدیل کرد.

سیمیا:

علمی است که انسان به وسیله یادگیری آن قدرت برای انجام کارهای خارق العاده پیدا می‏کند، در امور طبیعی و قوه #خیال دیگران تصرف کند، و آن را سحر دیدگان می نامند.

لیمیا:

علمی است که با آن #روح را در بدن دیگری انتقال دهند.این علم را، علم #تسخیرات ، مى‏گویند.

هیمیا:

که در ترکیب قواى عالم بالا، با عناصر عالم پایین، بحث مى‏کند، تا از این راه به تاثیرهاى عجیبى دست یابد، و آن را علم #طلسمات هم می گویند، چون ستارگان و اجرام آسمانى با حوادث مادى زمین ارتباط دارند. این علم در نزد علمای ما #حرام است.

ریمیا:

علمى است که از استخدام قواى مادى بحث مى‏کند، تا به آثار عجیب آنها دست یابد، به طورى که در حس بیننده اثرات عجیب و غیر عادی، درست می شود، و این را #شعبده هم می گویند.

با توضیحی که در مورد این علوم داده شد، روشن می شود که این علوم، دینی نیستند؛ زیرا در این علوم از استخدام اجنه و طلسم و تسخیر موجودات و دخالت در عالم بحث می شود که مورد تایید دین نیست.

در دین اسلام که کامل ترین و جامع ترین ادیان الهی است، آموزش و یادگیری و بکار بردن آنها مورد تشویق واقع نشده است.

اما تعلیم و یادگیری و به کار بستن برخی از آنها؛ مانند سحر، طلسم و #جادو به تصریح همه #مراجع عظام تقلید حرام است، مگر این که غرض عقلایی و شرعی داشته باشد.

چرا که مقدمه و ذی المقدمه آن از مصادیق حرام الاهی است، و ریاضت های غیر شرعی و #احضار جنیان و... خصوصا هنگامی که سبب #کارشکنی در امور روزمره مردم گردد، مورد نهی شرع قرار گرفته است.

نتیجه:

این علوم، به علت این که در مواردی، باعث تسخیر #اجنه یا #کشف_اسرار اشخاص دیگر و... می شود، مورد قبول دین نیست. البته علم کیمیاء یک نوع #صنعت است و ربطی به دینی بودن و غیر دینی بودن ندارد

#علوم_غریبه ، علومی است که در دسترس همه افراد قرار نمی گیرد، و حدود سی شاخه مختلف دارد که برخی از آن ...

بله من میدونم گلم اینارو میخام اطلاعاتم زیادشه

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
بله من میدونم گلم اینارو میخام اطلاعاتم زیادشه

میخوای بفهمی از چه راهی میتونی اینارو یاد بگیری؟ 

هرکدوم از این علوم یه کتاب مخصوص به خودشونو دارن که ادابی داره و بیشتر کتاب هایی که تو کتابخونه ها هست همش دروغه یعنی معتبر نیست من نگا کردم خودم😅 ولی باید اول روح خودتو پاکسازی کنی یعنی از نفس اماره خودتو پاک کنی وقتی روحت خدایی بشه انرژی درون چاکراهات زیاد میشه و کم کم به اون درجه میرسی 

گرفتن چله برای حاجت خیلی فرق داره با گرفتن چله برای ب دست آوردن قدرت های فراطبیعی، خلوص نیت صفای باطن رسیدن ب مرحله خاص و اذن استاد عالم و با تقوا همه شرط هایی هست ک باید قبلش همه رو داشته باشی وگرنه ضرر میکنه و خطرناک هر گروه و کانال ک میذارن عضو نشید این دستورالعمل ها برای عموم نیست خلاصه از من گفتن بود 

خدا با من است 🙌🌹