cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 عنوان قناد خونگی هستید؟ 259 بازدید | 17 پست اگر که بله میشه بگید کارتون رو از کجا شروع کردیددوره مجازی دیدید یا حضوری مشتری خوب دارید؟فیلینگ های خاص میزنید یا روی دیزاین خاص بیشتر کار میکنید چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا 1401/09/18 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فارا__خانم عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 347 خودم که نه اما دختر خالم قناده پارسال همین موقع ها تو اینستا پیج زد و شروع کرد اولاش خیلی صبوری به خرج داد کلی جایزه تو پیجش گذاشت تا فالوراش بره بالا و تازه داشت مشتریاش زیاد میشد ک فیلتررر شد همه نوع کیک و شیرینی درست میکنه حضوری هم رفت یاد گرفت مادرم بعد از رفتنت دنیا هیچ وقت مثل قبل نشد 🖤۴/۲۶
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 خودم که نه اما دختر خالم قناده پارسال همین موقع ها تو اینستا پیج زد و شروع کرد اولاش خ ... پیجشو میدید اگ دوست دارید چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
بردر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 1702 @ماریاقناد ایشون حرفه ای هستن . امیدوارم بتونن به شما مشاوره بدن.
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 @ماریاقناد ایشون حرفه ای هستن . امیدوارم بتونن به شما مشاوره بدن. ممنون چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
فاطی_توووونما عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3159 خواهر من کلاس شو رفتهپیش استاد یادی جون پناهو تو دوره های تلگرام هم شرکت میکردالان کیک های خونگیش محشرهاوایل از روی فیلم های اینترنت یاد گرفت بعد ها دوره مجازی و بعدشم ک حضوریپیج اینستا زده و اگهی شو هم رو دیوارا زده و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 خواهر من کلاس شو رفته پیش استاد یادی جون پناه و تو دوره های تلگرام هم شرکت میکرد الان کیک های خون ... اگ دوست دارید پیجشون رو بدینمن خودم بلدم دوره مجازی ریاد شرکت کردم نمیدونم از کجا شروع کنم برم تو فاز سفارش چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 عزیزم اسکرین بگیر حذفش کنم چون میترسم اشنا باشه تو سایت😘😁 گرفتم گلم چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
فاطی_توووونما عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3159 اگ دوست دارید پیجشون رو بدین من خودم بلدم دوره مجازی ریاد شرکت کردم نمیدونم از کجا شروع ک ... اول واسه اشناها میپخت...خودمونیادستمزد بر نمیداشت فقط مول مواد رو میگرفتکم کم بقیه خوردن و راضی بودن و کارش نسبت ب قبلا خیلی رونق پیدا کرده و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 اول واسه اشناها میپخت...خودمونیا دستمزد بر نمیداشت فقط مول مواد رو میگرفت کم کم بقیه خوردن و راضی ... موفق باشن ان شااله چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
فاطی_توووونما عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3159 این کیک عقدمهابجیم پختیده😋 و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 این کیک عقدمه ابجیم پختیده😋 به به مبارکهههههههدست خواهرگلتونم درد مکنه چ خوشگلهه چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
فاطی_توووونما عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3159 این کیک عقدمه ابجیم پختیده😋 تو تلگرام دوره استاد علی سلیمانی شکرت میکرد و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔