2777
2789
عنوان

توقعم بیجایه؟؟؟؟

123 بازدید | 3 پست

سلام خانوما... من چند مدتیه ک میرم سرکار کارمو دوس دارم راحته تقریبا ماهی 3تومن میگیرم شوهرم از وقتی میرم سرکار توقع داره من خدم برا خدم خرید کنم همه چی خودم بگیرم از اونورم توقع داره من پس انداز کنم همش میگ جم کن طلا بخره مادرشوهرمم میگ تا حالا چقد جم کردی؟؟؟ پس انداز کن طلا بخر تا ی چیزیم میگم میگ مگ چقد خرج میکنی اینقد پولاتو ب لوازم ارایشی لباس نده جم کن برای خدت طلا بخر میگم مگ من لازم ندارم بلخره تموم میشن باید بخرم ب شوهرم میگم بخر هی امروز فردا میکنه مادرشوهرم میگ منکه برای تو دخترم لوازم ارایش لباس میخرم مگ چقد استفاده میکنی ک تموم میشن توقع داره ی مداد چشم تا ی سال استفاده کنم😐خلاصه ک خیلی خسته شدم هم از خسیس بودن شوهرم هم از دخالتای مادرش شما بگین چیکارکنم🥹🥹

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

عزیزم توقعت بی جا نیست وظیفه شوهرته که خرجتو بده حتی اگه خودتم درامد داشته باشی سعی کن درامدتو برای خودت پس انداز کنی از شوهرت برای خریدات پول بگیر پول خودتو بده طلا بدون اجرت به مادرشوهرتم اجازه نده تو دخل وخرجت دخالت کنه وسر دربیاره چکار میکنی

عزیزم توقعت بی جا نیست وظیفه شوهرته که خرجتو بده حتی اگه خودتم درامد داشته باشی سعی کن درامدتو برای ...

مشکل اینجاس ک پول نمیده دیشب رفتیم یکم لوازم هریدم شد 200تومن بهش میگم حساب کن میگ خدت پول داری حساب کن جلو فروشنده گف منم مجبورشدم خدم حساب کنم😐

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل اینجاس ک پول نمیده دیشب رفتیم یکم لوازم هریدم شد 200تومن بهش میگم حساب کن میگ خدت پول داری حساب ...

خب جلوی فروشنده نه ولی وقتی اومدید باهاش صحبت میکردی بگووقتی برام خرج نمیکنی اون حس حمایتگری که مرد به زنش میده رو ندارم منم پس انداز کنم به نفع زندگیمونه قرار نیست حقوقمو اینجوری خرج کنم بعد وام اینا بزار بگو دارم قسط میدم