2777
2789
عنوان

پسر خالم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6074 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا نشستی درد میکشی میپیچی جلو مردم،یه شیاف بزار تامام

از شیاف بدم میاد اصلا نمیتونم استفادع کنم بچه بودم میرفتم دکتر شیاف میداد میرفتم ت دسشویی مینداختم ت سنگ دسشویی میومدم بیرون کج و کوله هم راه میرفتم الکی ک شک نکنن😂🤣🤣

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

این پسرخاله احتمالا کراش داره رووووت

ن باو من نامزد دارم😂🤣

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

خدا خیرت بده داشتم گریه میکردم با تاپیکت جررر خوردم🤣💔

ایشالا همیشه لبت خندون باشه😘

دمش گرم😂😂😂😂

عموی منم اومده بود خونمون حالم خراااابببب گیر داده بود عموجون این ویروسه بیا بریم بیمارستان منم گرفتم  خیلی بده بعد به بابام میگفت چرا نشستی این الان تبم میکنه پاشو پاشو ببریمش دکتر😂😂😂😂

درخواست 🚫

بگو خدا خیرت بده یه چایی دارچین نبات بده

😂😂انقد خوردم هیچ فایده ای نداره لعنتی

دمش گرم😂😂😂😂 عموی منم اومده بود خونمون حالم خراااابببب گیر داده بود عموجون این ویروسه بیا بریم ب ...

جررر😂😂😂😂

اووو پس واقعا آدم دلقکی    

اره😂😂نامزدمم از حسودی داره میترکههه باهاشش قهرمممم😏😏😂😂

آرزو به دل موندم یبار درد پریودی تجربه کنم 😂😐

وای دیوونه اییی

اره😂😂نامزدمم از حسودی داره میترکههه باهاشش قهرمممم😏😏😂😂

بعنی رفتی به نامزدت گفتی؟؟؟؟؟؟چرا حسودی کنه؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
بعنی رفتی به نامزدت گفتی؟؟؟؟؟؟چرا حسودی کنه؟

خودش همینجاس

حسودهههه

با پسر خالممم ک حرف میزنم زورش میادددد😏😏😂😂😂

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز