2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من۳بارخوندم،یکبار برای شفای خواهرم بود که قبل از پایان چله حاجت گرفتم یکیش برای رفع مشکلی بود که اونم همینطور بود ولی سومیش از همه جالبتر بود من حاجتی داشتم که سالها براش تلاش میکردم وقتی چله رو شروع کردم فکر کنم هفته ی اول بود که انگار بهم راهشو نشون دادن وراه رسیدن به حاجتم چیزی غیراز مسیری بود که خودم میرفتم،سه چهارروز قبل از پایان چله هم خداروشکر ازهمون راهی که بهم نشون داده شد به حاجتم رسیدم

من۳بارخوندم،یکبار برای شفای خواهرم بود که قبل از پایان چله حاجت گرفتم یکیش برای رفع مشکی بود که اونم ...

خدا و شکر که حاجت گرفتین 💓🌹

میشه در مورد مراقبه ی طول چله هم توضیح بدین ممنون

خدا و شکر که حاجت گرفتین 💓🌹 میشه در مورد مراقبه ی طول چله هم توضیح بدین ممنون

ممنون عزیزم، ان شاءالله حاجت شناهم روابشه🙏من تلاشمو میکردم گناه نکنم ولی خب دروغ چرا معصوم که نیستیم گناهم میکردم که هرچیشو میفهمیدم توبه میکردم،سعی میکردم زیاد از خونه هم  بیرون نرم که کمتر گناه کنم

ممنون عزیزم، ان شاءالله حاجت شناهم روابشه🙏من تلاشمو میکردم گناه نکنم ولی خب دروغ چرا معصوم که نیستی ...

ممنونم 

آخه بعضیا تو همین سایت گفتن ما چله و بارهاست آدابش گرفتیم حاجت نگرفتیم من خیلی تعجب کردم و دلسرد شدم راستش

ممنونم  آخه بعضیا تو همین سایت گفتن ما چله و بارهاست آدابش گرفتیم حاجت نگرفتیم من خیلی تعجب کر ...

خواهر خودمم چله گرفت ولی حاجت نگرفت،نمیدونم شایدبه صلاحش نبوده شایدم باید چندبار ادامه میداده چون توی آدابشم گفتن اگر نشونه ندیدین که به صلاحتون نیست بعداز تمام شدنش دوباره ادامه بدین،ان شاءالله شما صلاحتون وحاجتتون هم راستاباشن وحاجت روابشین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز