2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من۳بارخوندم،یکبار برای شفای خواهرم بود که قبل از پایان چله حاجت گرفتم یکیش برای رفع مشکلی بود که اونم همینطور بود ولی سومیش از همه جالبتر بود من حاجتی داشتم که سالها براش تلاش میکردم وقتی چله رو شروع کردم فکر کنم هفته ی اول بود که انگار بهم راهشو نشون دادن وراه رسیدن به حاجتم چیزی غیراز مسیری بود که خودم میرفتم،سه چهارروز قبل از پایان چله هم خداروشکر ازهمون راهی که بهم نشون داده شد به حاجتم رسیدم

من۳بارخوندم،یکبار برای شفای خواهرم بود که قبل از پایان چله حاجت گرفتم یکیش برای رفع مشکی بود که اونم ...

خدا و شکر که حاجت گرفتین 💓🌹

میشه در مورد مراقبه ی طول چله هم توضیح بدین ممنون

خدا و شکر که حاجت گرفتین 💓🌹 میشه در مورد مراقبه ی طول چله هم توضیح بدین ممنون

ممنون عزیزم، ان شاءالله حاجت شناهم روابشه🙏من تلاشمو میکردم گناه نکنم ولی خب دروغ چرا معصوم که نیستیم گناهم میکردم که هرچیشو میفهمیدم توبه میکردم،سعی میکردم زیاد از خونه هم  بیرون نرم که کمتر گناه کنم

ممنون عزیزم، ان شاءالله حاجت شناهم روابشه🙏من تلاشمو میکردم گناه نکنم ولی خب دروغ چرا معصوم که نیستی ...

ممنونم 

آخه بعضیا تو همین سایت گفتن ما چله و بارهاست آدابش گرفتیم حاجت نگرفتیم من خیلی تعجب کردم و دلسرد شدم راستش

ممنونم  آخه بعضیا تو همین سایت گفتن ما چله و بارهاست آدابش گرفتیم حاجت نگرفتیم من خیلی تعجب کر ...

خواهر خودمم چله گرفت ولی حاجت نگرفت،نمیدونم شایدبه صلاحش نبوده شایدم باید چندبار ادامه میداده چون توی آدابشم گفتن اگر نشونه ندیدین که به صلاحتون نیست بعداز تمام شدنش دوباره ادامه بدین،ان شاءالله شما صلاحتون وحاجتتون هم راستاباشن وحاجت روابشین