2777
2789

دوستان سلام . 

ما ماشینمون چهارصد و پنجِ و دو کلاجه نیست خب ماشینیه ک تو خونه شماهام هس و سیستمش اونجور نیس مث ماشینای توی اموزشگاه ها ! 

حالا من میخوام برم ثبت نام کنم اموزشگاه ، ولی مادرم همش میگه با ماشین خودمون ک نمیتونی تمرین کنی! 

که بنظرم حرفش واقعا مسخرس! بیشتر برا این میگه که نرم! 

شماها ک تجربه شو داشتین . 

لطفا بگین ایرادی داره مگه بنظر خودم ک نداره و اینکه چند ماه باید برم کلاس و بعد اگه همون ازمون اول قبول شم بعد چند وقت گواهینامه بهم میدن ؟ 

مگه هرکسی گواهینامه میگیره پراید داره؟من با همه ماشینی روندم همشون مثله همن همون ساعتایی برای اموزش میری یاد میگیری با پراید برونی

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

یعنی چی دو کلاجه 

ماشین ماشینه عزیزم اگر عزمت جزم کنی برای راننده شدن

کلاس شیش جلسه تئوری داره ۱۲جلسه دوساعته عملی بستگی داره چجوری بچینه‌برات بعدازمون ایین نامه و بعدش عملی از روز قبولی دقیقا یک ماه بعد میاد گواهینامه ت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیستم کلاچ 405 مگه فرق داره با پرایدو بقیه؟ ماشینه إموزش من ساینا بود تیبا و پرایدم بود هیچ فرقی ندارن باهم

ثبت نام تا شروع کلاس آیین نامه بستگی به ظرفیت کلاسا داره معمولا خیلی طول نمی‌کشه برای کلاسای عملی فقط یکم ممکنه طول بکشه.. ممکنه مربی نداشته باشن یا مربی درخواستی داشته باشی وقت نداشته باشه وقت میگیری تا نوبتت بشع

هفته بعده اتمام کلاس عملیتم میتونی امتحان آیین نامه بدی 

بعده قبولیم حداکثر بنظرم یماهه بیاد گواهینامه 

مگه هرکسی گواهینامه میگیره پراید داره؟من با همه ماشینی روندم همشون مثله همن همون ساعتایی برای اموزش ...

متوجهم گرامی . پس یعنی بعد کلاس ک بگرردم خونه میتونم برم تو فضای بیرون شهر یه قسمتی هس هیچ ترددی نیس ، میتونم با ماشین خودمون اونجا تمرین کنم؟ پدرم یادم میدن 

متوجهم گرامی . پس یعنی بعد کلاس ک بگرردم خونه میتونم برم تو فضای بیرون شهر یه قسمتی هس هیچ ترددی نیس ...

اره بابا

از جلسه ی اول با باباتنرو بعد سه جلسه که با مربی رفتی با بابات برو توی خاکی شروع کن بعد کم کم بیا کوچه های خلوت و بعد شهر

حتی اگه با باباتم نری تمرین خود مربیت موظفه کامل یادت بده 

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
سیستم کلاچ 405 مگه فرق داره با پرایدو بقیه؟ ماشینه إموزش من ساینا بود تیبا و پرایدم بود هیچ فرقی ندا ...

ممنونن گرامی . 

متوجهم . 

خوشبختانه منطقه ما کلاسا همیشه ظرفیت دارن ازین بابت مشکلی نیس فقط تاپیک زدم بپرسم ببینم میتونم بعد کلاس با ماشین خودمون تمرین کنم که کامل مسلط باشم و خیالم راحت باشه موقع ازمون یا نه 

اواخر ۲۰ سالگی . ولی خب سن خیلی مهم نیست  دیگه از هیژده به بعد اماده ای ک گواهینامه بگیری ...

نه گفتم مگه چه سنی هستی مامانت نمیزاره

حتما گواهینامتو بگیر من الان قبول شدم منتظرم بیاد

نه گفتم مگه چه سنی هستی مامانت نمیزاره حتما گواهینامتو بگیر من الان قبول شدم منتظرم بیاد

نه نکه نمیزاره 😅 استقلال و ازادی شخصی حق هر کسیه حتی قبل هیژده سالگی بقیه فقط حق دارن درست راهنمایی کنن  . 

نظرش اینه حتما‌ته دلش فک میکنه چون یمقدار جوشیم اماده نیستم ولی اینطور نیس میتونم .