2777
2789
عنوان

بالا اوردن شدید نوزاد ۳روزه

251 بازدید | 18 پست

سلام نوزادم ۳روزس چشماش و صورتش زرد شده

امروز از صبح هرچی شیر دادم یه دفعه ای برگردوند و حتی نفسش گرفت بس ک شدید بالا اورد

خیلی نکرانم.

تو استفراغش رگه های خلطی سفید بود رنگ استفراغش ولی کاملا زرده مث رنگ شیر خودم

ببرش دکتر زردی داره

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زردی داره؟ سرما خورده؟ 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

رفلاکس هم داره.ببرش اذیت میشه گناه داره

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

مثل پسر من وقتی همین سنی بود پسرم هم زردی داشت هم حساسیت شدید به پروتئین گاوی حتما ببرش به متخصص با سواد و باسابقه نشونش بده

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪