مهرونیکی مدیر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 701 عنوان نقاش | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست اینم به خاطر تنها دوستم تو فضای مجازی 1401/09/18 | 16:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 قههههههههررررم باهات آره میدونستم مردی خدا منو بکشه اینقدر دیشب با اون دختره بدبخت دعوا کردم دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
مهرونیکی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 701 باهات قهرمفقط هر وقت مشورتی، کمکی خواستی بهم پیام بدهالانم برم
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 باهات قهرم فقط هر وقت مشورتی، کمکی خواستی بهم پیام بده الانم برم اگر راست میگی از صفحه چت نی نی سایت بده خدا میدونه نه با گوشی گرفتی بعد نمیدونم چرا آپی هاتون یکیه دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 باهات قهرم فقط هر وقت مشورتی، کمکی خواستی بهم پیام بده الانم برم بیا او ن کاربریت ببین چجور الان هرسه تاشو ایبرم تو هوااااا دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 باهات قهرم فقط هر وقت مشورتی، کمکی خواستی بهم پیام بده الانم برم آماده ای خداحافظی کن یا نی نی سایت جانم🙃😊 دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
مهرونیکی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 701 سارینا از بس اذینم کردی سرم درد گرفتشب بخیرهروقت کارم داشتی وکمکی از بر اوند بهم پیام بدهالان سردرد شدم از دستم ناراحت نشو میخوام اف شم
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 سارینا از بس اذینم کردی سرم درد گرفت شب بخیر هروقت کارم داشتی وکمکی از بر اوند بهم پیام بده الان ... برو گمشو الان من خودم افت میکنم بدا همیشه😘😊😅 دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
مهرونیکی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 701 من برم سارینا ناراحت نشو ازدستم واقعا سردردم شدیدببخشی وسط اذیت کردنات دارم میرم
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 من برم سارینا ناراحت نشو ازدستم واقعا سردردم شدید ببخشی وسط اذیت کردنات دارم میرم به جهنم برو الان خودم افت میکنم به نی نی یار گفتم دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 به نی نی یار چی گفتی؟ گفتم تعلیق کنند یا تعلیق کن خسته شدم از سایت دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 به نی نی یار چی گفتی؟ حالا برو نگاه کن ببین اون کاربریت میاد بالا؟😂😆 دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 به نی نی یار چی گفتی؟ برو خودتو خر کن اپیتلیال با آپی یکی یدونه چک میشه شکلات دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥
زندگی_نفس_آقامونم عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 752 زود آن شو تا تعلیق نشی دیگه ته خطم یا خودت درست کن یا خودت تمومش کن بره این لعنتی رو ک اسمش زندگییی هست😭😭💔❤️🔥