2777
2789
عنوان

ی سوال از خانم های باردار

137 بازدید | 17 پست

من ۶ هفته.البته دقیق نمیدونم هنوز باید فردا اول وقت برم دکتر.

چرا هیچیم نیست؟

یکم تهوع ندارم اصلا.

حالم مثل روزای عادی زندگیمه.

فقط کف پام و بازو و پهلوم ‌‌‌‌چند تا دونه زده مثل حشره گزیدگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از مخلوقات خاص خدایی عزیزم ان شاالله که همینجور تا پایان ۴۰ هفته بری اولا که فعلا یه هفته دوهفته بعد شروع میشه دوما همه مثل هم نیستن خیلیا هیچی نمیفهمن اذیت نمیشن

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

منم تا 8 9 هفته حالت تهوع نداشتم و هیچ علائم خاصی

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

والا زوده برای تهوع من از هفته 9 به بعد شروع شد الان برو حال کن فعلا که نداری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه نداری ان شاااله که تا آخر هم نداشته باشی من از هفته ۶ تا ۱۸ مردم و زنده شدم هفته ای یه بار زیر سرم بودم سه ماه موندم خونه مامانم تا نمیرم الان ۲۲ هفته ام حالم خیلی بهتر شده اومدم خونه خودم ولی بازم یکم حاات تهوع دارم

من تهوع واستفراغ از هفته هشت شروع شد کلا تا پنج ماهگی با سروم سرپا بودم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘