2777
2789
عنوان

از بعد ازدواج بی انگیزه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 40 پست
جدا؟  میخواستم پاکش کنم😔 ولی گفتم شاید یکم از گرفتگی دلم کمتر شد

خوب شد پاك نكردي چون فهميدم يكي هست مشكلات منو داره تنها نيستم

دوباره شروع كن براي درس و دانشگاه

سنت هم اصلا زياد نيست

به خانواده شوهرتم فكر نكن و بيش از حد اهميت نده

به زندگي خودت برس و حتما خودتو مشغول كن كه به چيزاي بي اهميت يا گذشته ها فكرنكني

كتاب هم بخون خيلي تاثيير داره عزيزم❤️

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم ولی همه اینارو حس میکنم خانوادا ام مثل شماست فقط فکرشون راضی نگهداشتن داماده فقط همین

راه سختی در پیش داری اگ از الان خودت پشت خودت نباشی. 

من انقد ترسیده شدم ک وقتی از خودم دفاع کنم در مقابل خانواده شوهر حس می کنم گناه کبیره کردم و عذاب وجدان شدید میگیرم حتی اگهحق با من باشه

24

24 سالته و انقدر نا امیدی؟

تازه اول راهی

ببین از من به تو نصیحت ،هیچ وقت واسه پیشرفت دیر نیست،اگر فکر میکنی افسرده ای اول این مشکلت رو حل کن...

بعد میبینی همه چی درست میشه

بعد از ازدواج کلی از انرژی ادم صرف شناخت و برخورد با خانواده شوهر میشه،اعصاب خوردیای جدید ولی بزرگترین حسش استقلالی هست که شاید قبلا در خانه پدریت نداشتی.

بنظرم الان بهترین سن رو داری.اشتباه نکن

اول که توکل کن صبح زود از خواب بیدار بشو یکی دو رکعت نماز شب بخون با خدا حرف بزن بعد نماز صبح بخون و بیدار باش تا طلوع صبح زندگیت از این رو به اون رو میشه . بعد شرط زندگی با آرامش نداشتن توقع از دیگرانه . کار برای خدا انجام بده منتظر قدردانی و آفرین بقیه نباش. شروع کن یه زندگی جدید و شیک رو

خوب شد پاك نكردي چون فهميدم يكي هست مشكلات منو داره تنها نيستم دوباره شروع كن براي درس و دانشگاه س ...

عزیزم ممنونم. 

شرایط درس و دانشگاه ندارم واس ادامه. مهم تر اون اینه ک تا انگیزه داشتم، کسی حمایت نکرد، سرد شدم دیگه خودمم انگیزه ندارم

شما چند سالته؟... چیکارا کردی حال دلت بهتر بشه؟ 

چیکار کردی حالت بهتر بشه؟ 

هدف پیدا کردم نذاشتم کسی بهم بگه بالاچشت ابروعه قاطع برخورد کن نزار از سرت بزنن افسرده ترت کنن الان میگم کاش اون موقع ک فک فامیل شوهر حرف بارم میکردن جرشون میدادم ۱۴ سالم بود الان ۲۰ شدم تازه رنگ خوشیو میبینم 

اول که توکل کن صبح زود از خواب بیدار بشو یکی دو رکعت نماز شب بخون با خدا حرف بزن بعد نماز صبح بخون و ...

تا الانم فقط خدا حالمو فهمیده🙏ممنون از امید دادنت عزیزم. ♥️

من توقع ندارم ولی توقعات بقیه زیاده

عزیزم ممنونم.  شرایط درس و دانشگاه ندارم واس ادامه. مهم تر اون اینه ک تا انگیزه داشتم، کسی حما ...

منم هم سن خودتم

مشاوره رفتم و كتاب خوندم و فيلم ديدم 

الان فقط به خودم اهميت ميدم

نه نظراشون برام مهمه نه گوشه كنايه هاشون نه هيچ چيز ديگه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
راه سختی در پیش داری اگ از الان خودت پشت خودت نباشی.  من انقد ترسیده شدم ک وقتی از خودم دفاع ک ...

اره درد و دل نکن باهاشون چون تو رو مقصر میدونن

هرکی هرچی بهت گفت خودت جوابشونو بده به مامانت نگو

هدف پیدا کردم نذاشتم کسی بهم بگه بالاچشت ابروعه قاطع برخورد کن نزار از سرت بزنن افسرده ترت کنن الان ...

چجوری هدف پیدا کردی؟ 

من نمیتونم قاطع باشم، عذاب وجدان می گیرم. 

چجوری هدف پیدا کردی؟  من نمیتونم قاطع باشم، عذاب وجدان می گیرم.

میدونم عزیزم اگه نمیتونی قاطع باشی رفت امدو کم کن هدف یه شغل داشته باش یا درس مثلا بدونی هر روز این ساعت باید این کارو انجام بدی 

هروقت از خانواده شوهرت ناراحت میشی با شوخی وخنده حرفتو بهشون بزن ولی تو خودت نریز...بیکاری این فکرها ...

آره واقعا بهترین روش برخورد با خونواده شوهر همینه، باید از همون اول همین کارو کرد که فکر نکنن زبون نداری و میتونن هرچی بخوان بگن، من از همون اول حرف دلمو زدم، حتی شده بود جدی بگم ولی میگفتم برام مهم نبود کسی ناراحت بشه یا نشه، چون میدیدم این وسط خودم مهمترم زندگیم مهمتره

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)