2777
2789
عنوان

تجربه دیابت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12265 بازدید | 31 پست
شما چند واحد می‌زنی  و چه انسولینی عزیزم

من شبی ۶ واحد انسولین لومیر میزنم

قبلا دو واحد بود، بعد کم کم به ۶ واحد رسید، احتمالا کم کم بیشتر هم بشه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شبی ۶ واحد انسولین لومیر میزنم قبلا دو واحد بود، بعد کم کم به ۶ واحد رسید، احتمالا کم کم بیشتر ه ...

آره عزیزم منم اوایل ۶ واحد میزدم الان هم لومیر میکنم شبی ۱۲ واحد هم قبل از شام ۴ واحد از اون نارنجیه اسمش یادم نیست

الان قند ناشتام معمولیه اگه انسولین نزنم بالا میره اوایل قند ناشتام ۱۰۰ بود، بعد شد ۱۱۰، رفتم غدد، ...

واسه من ناشتا بالاست ۹۸

بقیه ش نرماله..ولی همین ناشتا بالا پایین میره..چند روز پیش یه کیک خوردم تا چند روز به هم ریختم

من از شیرینی متنفرم،آز قند نشون داد🤦دکترم فعلا رژیم غذایی داده...‌‌‌‌دو قاشق برنجم و کم کنم.کف دست نون،سیب زمینی و ماکارونی و نشاسته دار و شیرینجات نخورم،سبزیجات،گوشت قرمز،ماهی،مرغ،زیاد بخورم،باز آز بدم اگ نیومده پایین دارو بده،جو میگن خیلی خوبه،قندو پایین میاره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

واسه من ناشتا بالاست ۹۸ بقیه ش نرماله..ولی همین ناشتا بالا پایین میره..چند روز پیش یه کیک خوردم تا ...

آره شما هم مثل منی پس

تو بارداری قند ناشتا باید زیر ۹۵ باشه ظاهرا

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
من از شیرینی متنفرم،آز قند نشون داد🤦دکترم فعلا رژیم غذایی داده...‌‌‌‌دو قاشق برنجم و کم کنم.کف دست ...

اره جو و بامیه میگن میاد پایین

رژیم اوما پیام دادم واسه رژیم دیابت

ولی چون باید ف ش وصل بشه خیلی سخته بهشون پیام بدم

آره شما هم مثل منی پس تو بارداری قند ناشتا باید زیر ۹۵ باشه ظاهرا

اره اول ۹۹ بودم شد ۹۲ بعد ۹۴ بعد ۹۸

خسته شدم از اینهمه ازمایش

حالا رفتم یه دستگاه قتد خون گرفتم از امروز میخوام رژیم باشم از ناشتای فردا شروع کنم تست کنم ببینم قندم چطور میشه

فدای تو انشالله هممون به سلامتی فارغ بشیم به خدا من بارداری اولم خیلی راحت بود ولی برای این همش تو ا ...

انشاءالله گلم.

منم بارداری اولم تا ۷ ماهگی کلی مهمونی میدادم..الان ۱۴ هفته و ۴ روزمه ولی اینهمه اذیتم که نگو...قند بارداری اولم۸۷ بود

انشاءالله گلم. منم بارداری اولم تا ۷ ماهگی کلی مهمونی میدادم..الان ۱۴ هفته و ۴ روزمه ولی اینهمه اذی ...

آره منم به خدا خیلی استرس دارم الان تو ۱۹ هفته ام دو روزه تکون نخورده بچم از دیشب همش استرس دارم ولی برلی اولی اصلا حساس نبودم خیلی استرس دادم همش خدا خودش کمک کنه به همه باردارا

آره منم به خدا خیلی استرس دارم الان تو ۱۹ هفته ام دو روزه تکون نخورده بچم از دیشب همش استرس دارم ولی ...

یه دکتری چیزی برو الان.تکون خوردن بچه مهمه.من هنوز تکوناشو حس نمیکنم.جنسیتش چیه؟