2777
2789
عنوان

دوستان میشه یکم از تجربتون بگید

87 بازدید | 14 پست

کسی بوده بعد چند سالی دوری از درس بخاد کنکور بده و موفق شده باشه تجربه ای دارید من میخونم میخونم یهو نا امید میشم همش حس میکنم نمیشه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره من کارشناسی هستم و حدودا6ساله که از مدرکم میگذره... 

الان دارم برای اموزش پرورش میخونم

خیلی شوق و انگیزه دارم نمیدونم دیگه توکل بخدا

انشابه که هممون عاقبت بخیر شیم

روزهای خالی از عشق..... 

وای منم میخام بخونم اما انقدر بد گفتن ک پشیمون شدم باز هزینه کنم اخه من به امید گفتم بخونم ک کار کنم شما تا چندم خوندی بزرگسالان ادامه دادی؟یا دیپلمتو گرفته بودی؟چ رشته ای هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من کارشناسیم حدودا6ساله که از مدرکم میگذره...  الان دارم برای اموزش پرورش میخونم خیلی شوق ...

چقدر خوب آفرین واقعا کاش منم میرفتم انسانی معلم پایه اولم میبودم راضی بودم🙁

اره من کارشناسیم حدودا6ساله که از مدرکم میگذره...  الان دارم برای اموزش پرورش میخونم خیلی شوق ...

من میخوام کنکور بدم نمیدونم چرا نا امیدم همش حس میکنم تلاشم به جایی نمیرسه کنکور تجربی بدم رشته خوب قبول شم به شدت دلم میخواد بخونم اما افکار منفی دست از سرم بر نمیداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر خوب آفرین واقعا کاش منم میرفتم انسانی معلم پایه اولم میبودم راضی بودم🙁

من برای دبیری دارم میخونم.. از ابتدایی خیلی سختتره چون ابتدایی تعداد بالا میخان ولی دبیری مثلا فقط یدونه اونم شهرای محدود... 

توکلبخدا دیگه

روزهای خالی از عشق..... 
من برای دبیری دارم میخونم.. از ابتدایی خیلی سختتره چون ابتدایی تعداد بالا میخان ولی دبیری مثلا فقط ی ...

اره معلومه ک سخته میگم من هنوز دیپلممو نگرفتم میتونم بزرگسالان تغییر رشته بدم به انسانی؟

من میخوام کنکور بدم نمیدونم چرا نا امیدم همش حس میکنم تلاشم به جایی نمیرسه کنکور تجربی بدم رشته خوب ...

چندسالته؟ مجردی؟ 

منم مجرد بودم مثل شما بودم

ازدواج کردم سر مسائلی تحقیر شدم... 

دیدم هیچی تو این دنیا مثل ی شغل و درآمد متوسط برای آدم سرافرازی نمیاره...

من نقاشم هستم ولی درامدی نداشتم ازش

اگه ازمون رد شم میرم نقاشی درس میدم

روزهای خالی از عشق..... 
چندسالته؟ مجردی؟  منم مجرد بودم مثل شما بودم ازدواج کردم سر مسائلی تحقیر شدم...  دیدم ه ...

منم متاهلم متولد 76ام منم سر این قضایا تصمیم دارم ادامه بدم درسو یعنی میشه گفت باااید یه کاری کنم برا خودم خیلی ناامیدم حالم خوب نیس اولش که شروع کردم تابستون گفتم حتما میتونم اما بعدش خوردم به اسباب کشی فاصله افتاد عقب افتادم الان از شدت حال خرابی قلبم درد میکنه هر دقیقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخوام کنکور بدم نمیدونم چرا نا امیدم همش حس میکنم تلاشم به جایی نمیرسه کنکور تجربی بدم رشته خوب ...

چندسالته؟ مجردی؟ 

منم مجرد بودم مثل شما بودم

ازدواج کردم سر مسائلی تحقیر شدم... 

دیدم هیچی تو این دنیا مثل ی شغل و درآمد متوسط برای آدم سرافرازی نمیاره...

من نقاشم هستم ولی درامدی نداشتم ازش

اگه ازمون رد شم میرم نقاشی درس میدم

روزهای خالی از عشق..... 
چندسالته؟ مجردی؟  منم مجرد بودم مثل شما بودم ازدواج کردم سر مسائلی تحقیر شدم...  دیدم ه ...

اره عزیزم تو پست قبلی گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم متاهلم متولد 76ام منم سر این قضایا تصمیم دارم ادامه بدم درسو یعنی میشه گفت باااید یه کاری کنم بر ...

ن ناامید نباش عزیزم.. برنامه ریزی کن.. 

من پارسال هم ازمون دادم رد شدم.. چون بدون برنامه ریزی  خوندم.. (به مشکل هم خوردم کم خوندم)

امسال ولی بیشتر دارم تلاش میکنم

روزهای خالی از عشق..... 
ن ناامید نباش عزیزم.. برنامه ریزی کن..  من پارسال هم ازمون دادم رد شدم.. چون بدون برنامه ریزی ...

شما چند سالتونه من واقعا دلم میخواد پزشکی قبول شم مث چی هم میخوندم ولی حس میکنم دیره برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما چند سالتونه من واقعا دلم میخواد پزشکی قبول شم مث چی هم میخوندم ولی حس میکنم دیره برام

من 30سالمه...

منم پارسال ناامید بودم... یکی و میشناختم دیپلم تجربی داشت میگفت خیلی هم درسش خوب بود تیزهوشان درس خونده بود... میخاسته بره تو ارتش یا سپاه یادم نیست دقیقا ولی نشده بعد میره سربازی اونجا کنکور انسانی میده لیسانس تاریخ میگیره بعد دو سال پشت سرهم تو ازمون اموزش پرورش رد میشه و سال سوم چون برنامه ریزی میکنه و کتاب میخره و بالاخره قبول میشه و بعد سه سال تدریس میره میره مدیر میشه... 

این آقا کانال زده بود برای معرفی منابع و هرروز پستای انگیزشی میذاشت تو کانال

بمن که خیلی انگیزه داد

روزهای خالی از عشق.....