2777
2789

شما که پشت کنکوری ای میشه بیای تاپیک اخرم

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی

به کمکتون نیاز دارم ..تاپیک اخرم راه حل میخوام 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
به کمکتون نیاز دارم ..تاپیک اخرم راه حل میخوام 

من نمیدونم چرا ازدواج زوری تو کلم نمیره دختر بگو نمیخوام 😐بشین درستو بخون چی هست تو ازدواج

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیدونم چرا ازدواج زوری تو کلم نمیره دختر بگو نمیخوام 😐بشین درستو بخون چی هست تو ازدواج

منم نمیفهمم همه فکرمیکنن زندگی تو عشق و عاشقیه

اگه به این راحتی بود تاپیک نمیزدم که انقدر بهم فشار اومده که نگو

شما همچین تجربه ای نداشتی؟‌چطور راضیش کنم هزینه کلاساموبده

منم پنج سال پشت کنکورم 

سالای قبل نخوندم 

افسردگی و پانیک و خودکشی .وو

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

منم نمیفهمم همه فکرمیکنن زندگی تو عشق و عاشقیه اگه به این راحتی بود تاپیک نمیزدم که انقدر بهم فشار ...

مامانت هزینه کلاستو بده؟ من خودم ازدواج کردم زود الانم از شوهرم چیزی نگرفتم بابت درسم برو تلگرام هر کلاسی میخوای ریختن دیگه چرا هزینه میخوای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پنج سال پشت کنکورم  سالای قبل نخوندم  افسردگی و پانیک و خودکشی .وو

من اولین ساله میخوام شروع کنم نمیدونم میترسم میخوندما اما حس میکنم از یادم میره همش تلاشم الکیه همش نا امیدم به شدت حالم خرابه این. روزا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اولین ساله میخوام شروع کنم نمیدونم میترسم میخوندما اما حس میکنم از یادم میره همش تلاشم الکیه همش ...

مشاور خوب پیدا کن آرامش داشته باش

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

مامانت هزینه کلاستو بده؟ من خودم ازدواج کردم زود الانم از شوهرم چیزی نگرفتم بابت درسم برو تلگرام هر ...

رایگان نیستن..