یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین
من نمیدونم چرا ازدواج زوری تو کلم نمیره دختر بگو نمیخوام 😐بشین درستو بخون چی هست تو ازدواج
منم نمیفهمم همه فکرمیکنن زندگی تو عشق و عاشقیه
اگه به این راحتی بود تاپیک نمیزدم که انقدر بهم فشار اومده که نگو
شما همچین تجربه ای نداشتی؟چطور راضیش کنم هزینه کلاساموبده
مامانت هزینه کلاستو بده؟ من خودم ازدواج کردم زود الانم از شوهرم چیزی نگرفتم بابت درسم برو تلگرام هر ...
رایگان نیستن..