rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 عنوان میگم بیاید سوال 188 بازدید | 17 پست برای یه ورزشکار شدن حرفه ای چند سال باید کار کنی؟ میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 1401/09/18 | 11:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_عصبی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1842 من از ۶ سالگی داریم میرم ورزش های مختلف ولی حرفه ای نشدم چرا ؟ چون رو ی ورزش زوم نشدم و از این شاخه به اون شاخه میپرم اگه میخوای ورزشکار خوبی بشی روی ورزش تمرکز تو ۴ سال الی ۶ سال حرفه ای میشی
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 من از ۶ سالگی داریم میرم ورزش های مختلف ولی حرفه ای نشدم چرا ؟ چون رو ی ورزش زو ... ممنان عزیزمفعلاخودم نزدیک سه ساله کار میکنم بازیم هم خوبه ولی ولم میخواد برم تیم حرفه ای و اینا حس میکنم تو والیبال پارتی بازی هست پارتی پول نه پارتی قد بلندی😂 میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات
کاربر_عصبی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1842 ممنان عزیزم فعلاخودم نزدیک سه ساله کار میکنم بازیم هم خوبه ولی ولم میخواد برم تیم حرفه ای و اینا حس ... ای جان ورزش ات تیمی 😂 قدت چنده ؟
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 ای جان ورزش ات تیمی 😂 قدت چنده ؟ ۱۷۰ میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 ۱۷۰ 😂😂 دلم قدددد میخواد تو باشگاهمون یه تیم داشتن کوتاه ترین شون ۱۶۵ بود تا ۱۹۰ حتی میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات
کاربر_عصبی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1842 😂😂 دلم قدددد میخواد تو باشگاهمون یه تیم داشتن کوتاه ترین شون ۱۶۵ بود تا ۱۹۰ حتی من باید بیام باشگاه خیالیت😂 ولی خودتم قدت بلنده
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 من باید بیام باشگاه خیالیت😂 ولی خودتم قدت بلنده قدت چنده؟😂 میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 ۱۷۵🙄😂 وای😂🥺 بده من قدتو میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 عذابه خواهر ..عذاب😂 چرااا؟😂 میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات
کاربر_عصبی عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1842 چرااا؟😂 خب راستش من اصلا والیبال بازی نکردم و بلد نیستم 😂 بعد میرم باشگاه بچه های والیبالمون ...تا منو میبینن میگن بیا باهامون بازی کن .... منم که هیییچی بلدنیستم کلا خجالتم😂😂
rciرونالدینو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 1044 خب راستش من اصلا والیبال بازی نکردم و بلد نیستم 😂 بعد میرم باشگاه بچه های والیبالمون ...تا منو میبی ... جررر دقیقا من مربیم یکی قدش مث تو بود قک کرد قبلا کار کرده دیگه از بچه ها چی بعیده😂😂 الان میری والیبال؟ چند سالته؟😂 میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات