سلام ما یه گروه دوستیم خانوادگی رفت و آمد داریم و همشون خوبن فقط یکی از این خانمها یکم رفتاراش غیر عرف با یکی از مردای جمع کارمیکنه و خیلی جیک تو جیک یکبار تو یکی از دورهمیا رفت چسبید به شوهر من منم خودخوروی میکردم و اخم اینا تا اینکه تولد دخترم شد با کارشو تکرار کرد صورتشو چسبود به صورت شوهرم گفت ناراحت نمیشی شوهرتو بغل میکنم؟منم زدم زیر گوشش و بعدشم زدم به شوخی دیگه واقعا قاطی کرده بودم با شوهر اونیکی دوستمم رفته بود رقصیده بودو دستشو توگرن اون انداخته بود دوستمممم حسابی قاطی بدتراز من
خلاصه از این موضوع چند ماهی گذشته و از بعد تولد واسه ما قیافه میگرفت چون یکی از دوستای مشترک رفته بود بهش حرفهایی زده بود که مثلا ماها پشتش حرفایی زدیم در صورتی که ما نزده بودیم اون حرفارو
خلاصه دیروز با این خانومه تلفنی حرف میزدم وگله میکرد که روحم خستس من هر کاری میکنم همه انگشت اتهام به سمتم میبرند و اینجور حرفا
بعد گفت تو یکبار اومدی شوهر منو از پشت بغل کردی یکبارم دست کردی تو موهاش که منم ناراحت شدم شوهرتو بغل کردم که ببینم خودت خوشت میاد اما واقعا واقعا من اصلا همچین کاری نکردم و نمیکنم اصلا تو شخصیتم نیست
میگم چقدر پرو این ادم که خراب بازیای خودشو به بقیه نسبت میده
حالا میخوام جواب کوبنده بهش بدم نمیدونم چه رفتاری کنم میخوام مودبانه جمعش کنم
چون امکان بهم زدن دوستی نداریم فقط میخوام به یه جوابی جمعش کنم و بفهمونم بهش چقدر حرفش زشت بوده