2777
2789
عنوان

دوستان نی نی سایتیم یه مشورت

82 بازدید | 10 پست

سلام ما یه گروه دوستیم خانوادگی رفت و آمد داریم و همشون خوبن فقط یکی از این خانمها یکم رفتاراش غیر عرف با یکی از مردای جمع کارمیکنه و خیلی جیک تو جیک یکبار تو یکی از دورهمیا رفت چسبید به شوهر من منم خودخوروی میکردم و اخم اینا تا اینکه تولد دخترم شد با کارشو تکرار کرد صورتشو چسبود به صورت شوهرم گفت ناراحت نمیشی شوهرتو بغل میکنم؟منم زدم زیر گوشش و بعدشم زدم به شوخی دیگه واقعا قاطی کرده بودم با شوهر اونیکی دوستمم رفته بود رقصیده بودو دستشو تو‌گر‌ن اون انداخته بود دوستمممم  حسابی قاطی بدتراز من

خلاصه از این موضوع چند ماهی گذشته و از بعد تولد واسه ما قیافه میگرفت چون یکی از دوستای مشترک رفته بود بهش حرفهایی زده بود که مثلا ماها پشتش حرفایی زدیم در صورتی که ما نزده بودیم اون حرفارو

خلاصه دیروز با این خانومه تلفنی حرف میزدم و‌گله میکرد که روحم خستس من هر کاری میکنم همه انگشت اتهام به سمتم میبرند و اینجور حرفا

بعد گفت تو یکبار اومدی شوهر منو از پشت بغل کردی یکبارم دست کردی تو موهاش که منم ناراحت شدم شوهرتو بغل کردم که ببینم خودت خوشت میاد اما واقعا واقعا من اصلا همچین کاری نکردم و نمیکنم اصلا تو شخصیتم نیست

میگم چقدر پرو این ادم که خراب بازیای خودشو به بقیه نسبت میده

حالا میخوام جواب کوبنده بهش بدم نمیدونم چه رفتاری کنم میخوام مودبانه جمعش کنم

چون امکان بهم زدن دوستی نداریم فقط میخوام به یه جوابی جمعش کنم و بفهمونم بهش چقدر حرفش زشت بوده 

آدمی که تو روی شما به این وقاحت بهتون تهمت میزنه که دست کردی توی موهای شوهرم 

واقعا هیچ جواب مودبانه ای براش کارساز نیست چون تو رو تون برش میگردونه 

باید همه خانم ها دست به یکی کنید و کلا این ادم رو حذفش کنید 

آدمی که تو روی شما به این وقاحت بهتون تهمت میزنه که دست کردی توی موهای شوهرم  واقعا هیچ جواب م ...

بدبختی نمیشه 

ببین کلی حرف زدو همشمیخ‌است از خودش دفاع کنه کارهای زشتشو اصلا بروش نیاوردم اما اون انقدر وقیح دیشب از دل آشوب خوابم نمیبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو که هروقدرهن نشکل داشته باشی توی زندگیت که نباید بیای خودت رو بچسبونی به مردها. آدمای قوی مشکلاتشون رو حل میکنن نه اینکه مشکل روی مشکل . 

بگو اگه به زندگیت بچسبی دیگه روحت خسته نمیشه . اتفاقا اشتیاقت بیشتر میشه به زندگیت برای خودت ارزش قائل شو . 

بهش بگو که هروقدرهن نشکل داشته باشی توی زندگیت که نباید بیای خودت رو بچسبونی به مردها. آدمای قوی مشک ...

مگه میشه بهش بگی خودتو میچسبونی به مردها چنان جیغ و گریه راه میندازه اصلا کاراهای خودشو بد نمیدونه واسه هر گوهی که میخوره یه توجیهی داره

مگه میشه بهش بگی خودتو میچسبونی به مردها چنان جیغ و گریه راه میندازه اصلا کاراهای خودشو بد نمیدونه و ...

خب بهش بگو ماخانوما شأن ومنزلتی داریم ونباید با هرکاری این شأن ومنزلتمون رو بیاریم پایین . الباه سعی کنین که یه دورهنی که خانوما هستن بدون حضور شوهراتون بزارید بحث رو شروع کنین تا بکشونین به همون موضوعی که گفتم . 

خب بهش بگو ماخانوما شأن ومنزلتی داریم ونباید با هرکاری این شأن ومنزلتمون رو بیاریم پایین . الب ...

ممنون عزیزم پیشنهاد خوبی دادی چون رودررو بهار میشه حرف زد پشت تلفن واقعا نمیشه

دیروز اون حرفارو زد جوابشو ندادم وقتی قطع کردم گفتم خدایا چه حرفی زد بمن هنگ کردم اصلا

ممنون عزیزم پیشنهاد خوبی دادی چون رودررو بهار میشه حرف زد پشت تلفن واقعا نمیشه دیروز اون حرفارو زد ...

فدات ابجی گلم ارهرپشت تلفن وبصورت مجازی اصلا نمیشه صحبت کرد . ومنظور رو رسوند . انشاالله بتونی درستش کنی. 

بعدشم سعی کنین وقتی دورهمی دارین واون خانوم هم هست دورهمیتون فقط خانوما باشن . اینجوری راحتترین .

2790
2778
2791
2779
2792