2777
2789
ممنونم...کمرنگ هست مشکلی نیس؟

عزیزم بهتره بری آزمایش خون بدی و بتا رو هم رحمت رو تو سونو چک کنی. وگرنه فکر نکنم از کمرنگ بودن بی بی چک بتونی خیلی متوجه چیزی بشی. 🤔

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم دکتر داد ولی یه هفته بعد از اینکه آمپول hcg رو زدم پریود شدم

عه چه زود...نپسیدین از دکتر چرا اینقد زور پریود شدین؟؟چون حداقل چهارده روز بعدش  باید پریود بشی

عه چه زود...نپسیدین از دکتر چرا اینقد زور پریود شدین؟؟چون حداقل چهارده روز بعدش  باید پریود بشی

من قیاس آمپول پروژسترون زدم دو تا که پریود بشم . چون دیر به دیر میشم .

بعد دکتر گفت این آمپولارو بزن روز ۹و ۱۱ پریود آمپول hmg بزن و روز ۱۴ آمپول hcg بزن .

من اینارو مو به مو انجام دادم و یه هفته از زدن آمپول hcg پریود شدم 

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
منم تنبلی دارم 😢 مبارکه عزیزم

اگه اضافه وزن داری اول حتما اونو رفع کن...حلوای سین پر ملات درست کن هم خودت هم شوهرت مرتب بخورین....خرما بخورین...هله هوله کامل کامل حذف کن...هرشب با روغن سیاهدونه شکمت چرب کن...ژل رویال اصل بخر بخور...ایشالا زود جواب میگیری

شما اضافه وزن داشتی؟ با چ روشی وزن کم کردی؟؟؟ حلوای سین چیه؟

سر بچه اولم تا وزن کم نکردم حامله نشدم...اون موقع وژن کم کردنم نخوردن بود و ورزش...اما اینبار وزنی چک‌نکردم اما خیلی رعایت غذایی کردم اصلا چیزای الکی‌نخوردم....سر وقت فقط کمی ناهار و کمی شام می‌خوردم میان وعده هم فوقش موز یا حلوا میخوردم....حلوای ارد جوانه‌گندم همون سین هست...

چطوری جواب گرفتین عزیزم . چقدر کم کردین سر اولین بچتون؟ 

سر بچه اولم دوازده کیلو تو دوماه کم کردم بدون هیچ داروی سریع هم حامله شدم...اما اینبار حوصله باشگاه رفتن نداشتم بخاطر همین فقط غذای سالم میخوردم و کم