2821
2789
عنوان

چله حدیث کسا

68 بازدید | 2 پست

سلام دوستان.  

موافقید به نیت حاجت دلمون هرچی که هست  ظهور حضرت مهدی   شفای بیمار    طول عمر عزیزان   ازدواج   بچه دار شدن   کار پر روزی     حل شدن مشکلات    رفع اختلاف و قهر    پیداشدن راهکار واسه گرفتاری ها      به نتیجه درست رسیدن تو کارها و سایر حاجات دلامون   یه چله حدیث کسا هدیه به حضرت زهرای عزیز بگیریم؟؟؟   هرکی موافقه ++++++++اسم* +++++++  بده  حالا یا مستعار یا واقعی     اگه به چهل تا برسیم ان شالله شروع میکنیم  در همین جا.  هرروز صداتون میزنم.        اسمتوتو بنویسید  و فکراتو بکنید ببینید میتونید چهل روز روزی یکبار حدیث کسا رو بخونید؟  که ان شالله لفت ندید   حاجت همه روا ان شالله همه دلاتون خوش و سلامت باشید

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

زینب

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز