2777
2789
عنوان

کاهش استرس

217 بازدید | 12 پست

خانوما چیکار کنم استرس خیلی شدیدی دارم بیخود و بی جهت خصوصا شبا رفتم طب سنتی از زبونم و دستم متوجه استرس شدیدم شد ۲ ماه دیگه نوبت ای وی اف دارم میترسم از این استرس شدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش کن

قهوه بخور

اهنگای ملایم گوش بده

هرشب کتاب بخون

موقعی که استرس گرفتی نفسای عمیق بکش

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
ورزش کن قهوه بخور اهنگای ملایم گوش بده هرشب کتاب بخون موقعی که استرس گرفتی نفسای عمیق بکش

اب میخورم و نفس عمیق میکشم تنبلی تخمدان هم دارم که استرس اصلا برام خوب نیست

منم همینطور استرس برامون خوب نیست

من متاسفانه وقتی استرسم زیاد میشه دستامم میلرزه انقدر خجالت میکشم که نگو ،هرکاری میکنم که استرسم کم بشه نمیتونم ،نمونش دیروز بابام وداداشم از هم دلخور بودن داداشمو راضی کردم با بابام صحبت کنه با گوشی ،از عکس العمل بابام میترسیدم دستام چنان میلرزید میخواستم گوشیو بدم بهش که نگو

اب میخورم و نفس عمیق میکشم تنبلی تخمدان هم دارم که استرس اصلا برام خوب نیست

سعی کن به خودت همیشه انرژی مثبت بدی هر از گاهی مثلا دسرای رنگارنگ درست کن، نقاشی بکش، گل و گیاه نگهداری کن، دوش اب گرم هم برات خوبه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز