دوستان یه ماهه بینی عمل کردم . پراها رو بخیه نزد قبل عمل گفت چون سوراخهات کوچیکن مشکل تنفسی پیداومیکنی ... الان قوس بینی خوبه و افتادگیشو رفع کرده اما از روبرو پرهدها هیچ تغییرز نکردن نمیدونم چطور میشه لطفا اگر تجربه دارین بگین ممنونم
اولا ک شما کلی تغییر کردی تو کل صورت تاثیرشو گذاشته و اینکه شما قبلا افتادگی نوک بینی د ...
از قوسش و سرنوک که رفته بالا اره خوبه اما به نظرتون پرهدها تغییر کردن؟؟ اون ورمه تو پره ها .... میگمایتا نداری اونجادعکسای بیشتر ببینیم مال تو هم ببینم
از قوسش و سرنوک که رفته بالا اره خوبه اما به نظرتون پرهدها تغییر کردن؟؟ اون ورمه تو پره ها .... میگم ...
معلومه که ارره میگم به اندازه خودش تغییر کرده و کاملا مشخصه منم افتادگی نوک داشتم اصلا وقتی اون برداشته میشه پره هاهم تغییر میکنن ولی تا یه حدی بیشتر از اون میشه فانتزی
من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈. کاربری دوم🌱. 💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.
اسی عکس بینیتو بژار. من ۱٠ماه بعد عمل رفتم پره هامو تو مطب جمع کرد. دماغم قوزش مونده بودبعد عمل.اونم سوهان کشید همزمان با پره هام.ولی نرفت قوزه. باز ترمیم کردم دوماه پیش