2777
2789
عنوان

عمل بینی بدون بخیه پره های بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8229 بازدید | 115 پست
دیدی تمام رخ

اره دیدم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا ک شما کلی تغییر کردی تو کل صورت تاثیرشو گذاشته 

و اینکه شما قبلا افتادگی نوک بینی داشید دکتر اونو کاملا رفع کرده و حدامکان سربالا کرده 

پره ها هم تغییرات انجام شده کاملا به اندازس 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
اولا ک شما کلی تغییر کردی تو کل صورت تاثیرشو گذاشته  و اینکه شما قبلا افتادگی نوک بینی د ...

از قوسش و سرنوک که رفته بالا اره خوبه اما به نظرتون پرهدها تغییر کردن؟؟ اون ورمه تو پره ها .... میگم‌ایتا نداری اونجادعکسای بیشتر ببینیم مال تو هم ببینم

نه عزیز ندارم منم الن همینجا میزارم اگر انلاینید

از قوسش و سرنوک که رفته بالا اره خوبه اما به نظرتون پرهدها تغییر کردن؟؟ اون ورمه تو پره ها .... میگم ...

معلومه که ارره میگم به اندازه خودش تغییر کرده و کاملا مشخصه منم افتادگی نوک داشتم اصلا وقتی اون برداشته میشه پره هاهم تغییر میکنن ولی تا یه حدی بیشتر از اون میشه فانتزی

معلومه که ارره میگم به اندازه خودش تغییر کرده و کاملا مشخصه منم افتادگی نوک داشتم اصلا وقتی اون ...

کاش زفانتزی تر بود احساس میکنم الان ضخامت پره هاش بیشتر از قبل عمله

کاش زفانتزی تر بود احساس میکنم الان ضخامت پره هاش بیشتر از قبل عمله

شما اینم در نظر بگیر که تازه یک ماهه با چسب زدن چمع تر هم میشه

شماهم وخیلی خوبه... پرهدهات انگاری رنازکتر از منه

نه والا برا شما جمع و جور تره برا من خیلی پهنه😅البته ک ورمم داره برای من تازه یک هقتس

هنوز صورتم کبوده و تو چشام خون

نه والا برا شما جمع و جور تره برا من خیلی پهنه😅البته ک ورمم داره برای من تازه یک هقتس هنوز صورتم ک ...

مال من هیچ فرقی هیچوفرقی با قبل نکرد عکس اونوموقع رو باش مقایسه میکنم میگم پس شاید ورم نباشه دیگه خودشه کهدتو یه ماهدهمونه

نه والا برا شما جمع و جور تره برا من خیلی پهنه😅البته ک ورمم داره برای من تازه یک هقتس هنوز صورتم ک ...

ال من هیچ فرقی هیچوفرقی با قبل نکرد عکس اون موقع رو باش مقایسه میکنم میگم پس شاید ورم نباشه دیگه خودشه که تو یه ماه همونه