mamanazizkhanomkhone مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1612 عنوان تقویتی کودک 103 بازدید | 9 پست کسی از این شربت به بچش میده خوبه؟ 1401/09/18 | 07:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92756 این اشتها رو میکنه گاو فقط کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دخترنارج1370 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 827 بله عالیه اشتها رو هم باز میکنه من خودمم میخوردم بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن
mamanazizkhanomkhone مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1612 این اشتها رو میکنه گاو فقط نمیخام چاق شه بچم فقط برا رشد قدی و تقویت بدنش دوس دارم
mamanazizkhanomkhone مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1612 بله عالیه اشتها رو هم باز میکنه من خودمم میخوردم برا بازشدن اشتها میخوری؟
mamanazizkhanomkhone مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1612 بله عالیه اشتها رو هم باز میکنه من خودمم میخوردم شرمنده، میگم میزارید تو یخچال یا تو هوای خونه هم مشکلی نداره؟ بازشدشو میگم
دخترنارج1370 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 827 شرمنده، میگم میزارید تو یخچال یا تو هوای خونه هم مشکلی نداره؟ بازشدشو میگم خواهش میکنم گلم .ما تو یخچال میذاشتیم عزیزم بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن
دخترنارج1370 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 827 برا بازشدن اشتها میخوری؟ ارهذعزیزم خیلی موثر هست بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن
mamanazizkhanomkhone مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1612 خواهش میکنم گلم .ما تو یخچال میذاشتیم عزیزم ممنون عزیزم