2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی شده

من مامان ندارم و همیشه خاله هام با ما متفاوت رفتار کن از ما خیلی انتظار دارن ،من یه امتحان سخت فردا دارم و باید سه صبح پامیشدم و نشدم ،خواهرم میگن زنگ بزن خاله بگو نمیای ولی میدونم زنگ بزنم باهام خوب حرف نمیزنه ،من خیلی میترسم هم از خالم هم از درسم ،استادمم گفت کم بیارین میندازم🥺🥺🥺

سلام چیشده بگو

من مامان ندارم و همیشه خاله هام با ما متفاوت رفتار کن از ما خیلی انتظار دارن ،من یه امتحان سخت فردا دارم و باید سه صبح پامیشدم و نشدم ،خواهرم میگن زنگ بزن خاله بگو نمیای ولی میدونم زنگ بزنم باهام خوب حرف نمیزنه ،من خیلی میترسم هم از خالم هم از درسم ،استادمم گفت کم بیارین میندازم🥺🥺🥺

شما باشی چیکار میکنی؟این مهمونی واقعا وقت منو سوخت میکنه

نفهمیدم چی میگی

خالم مهمونی داره امروز ،ماهم دعوتیم

من امتحان سختی دارم شنبه اگر کم بیارم می افتم

میخوام نرم ولی خواهرام گفتن نیای پای خودته باید زنگ بزنی معذرت خواهی کنی ولی من از خالم خیلی میترسم چون میدونم باهام بد حرف میزنه🥺

خالم مهمونی داره امروز ،ماهم دعوتیم من امتحان سختی دارم شنبه اگر کم بیارم می افتم میخوام نرم ولی خ ...

بد حرف بزنه ببخشیدا بجهنم ایندت مهمتره بعدش اون میاد جات پاس کنه!؟نرو کل روزم ب خودت زهر مار نکن خب ممکنه چی بهت بگه میشه بگی تا بت بگم چی جوابشو بدی

بد حرف بزنه ببخشیدا بجهنم ایندت مهمتره بعدش اون میاد جات پاس کنه!؟نرو کل روزم ب خودت زهر مار نکن خب ...

بهم میگه با لحن کاملا خونسرد ،من تدارک دیده بودم برای شماها ک نیومدین ،زحمت منو هیچ کردی و...

بعدم حرف درست میکنه که نیومد و خواهرام باهام دعوا میکنن ک نیومدی و خراب کردی...

من چون مامانم نیست وضعیتم اینه ،اگر بود حتی لازم نبود زنگ بزنم 🥺🥺