2777
2789

پسره ۲۱ ساله 

سال دوم کارشناسی مهندسی برق 

برقکار ساختمون

وضع مالی خوبی ندارن 

خونه ماشین نداره سربازیم نرفته 

صرفا چون دوسش دارم 🥲

ولی عرضه کار کردنو داره فقط نمیدونه دقیق باید چیکار کنه و از کجا شروع کنه واسه جمعو جور کردن 

از ۱۲ سالگیشم کار کرده خرج خانوادشو داده 

لطفا خواهرانه راهنماییم کنین🥲❤

وزن فعلی:۵۹،.۶۰🤭 هدف اول :۵۷ 😉هدف دوم:۵۵😊هدف سوم ۵۳ 😄و هدف نهایی:۵۰😌♥️☺ عضو گروه آبی 💪😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من کلا با پسری که هنور زندگیش کاملا شکل نگرفته و سنش کمه ازدواج نمیکردم

اگر بعد چند سال بتونه یه ماشین و یه شغل داشته باشه چی؟

ارزش داره این ۵ ۶ سالو صبر کنم؟ 

وزن فعلی:۵۹،.۶۰🤭 هدف اول :۵۷ 😉هدف دوم:۵۵😊هدف سوم ۵۳ 😄و هدف نهایی:۵۰😌♥️☺ عضو گروه آبی 💪😌
بدون ماشین و خونه سخته

به نظرت اگر قرار باشه ۵ ۶ سال صبر کنم تا یه شغل و یه ماشین داشته باشه ارزش داره؟

اگر بعد چند سال بتونه یه ماشین و یه شغل داشته باشه چی؟ ارزش داره این ۵ ۶ سالو صبر کنم؟ 

اگر اینقد جنم داره قبل سی سالگی ماشین بخره بتونه رهن خونه بده عروسی بگیره بله چون علاقه داری میتونی صبر کنی

سرزمین عجایبه اینجا 👁
به نظرت اگر قرار باشه ۵ ۶ سال صبر کنم تا یه شغل و یه ماشین داشته باشه ارزش داره؟

نه نداره متولدچندی تجربه۱۳سال زندگس متولد۶۹ام میگم نه

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋

ازدواج که نه 

فعلا باهاش دوست میموندم 

حرف ازدواجم نمیزدم

تا ببینم چه میکنه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

سنش خییییلی کمه...اگر دوسش داری اول اینکه زمان بده تا هم سنش بره بالاتر و پخته تر بشه هم خودشو جم و جور کنه حداقل تا ۲۵ سالگی صبر کنید

و اینکه رو تیپ شخصیتش بیشتر فکر کن چون واقعا مهمه

نه نداره متولدچندی تجربه۱۳سال زندگس متولد۶۹ام میگم نه

۲۰ سالمه 

یه بارم ازش خیانت دیدم 

نمیدونم چیکار کنم