2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم صبح زود دهنم خيلي تلخ ميشه هيچي نخورم دهنم بو ميگيره يعني الان غذا بخورم ده دقيقه بعد بو ميگيره خسته شدم از كلاس ٧ اينطوريم من،جوري شده كه از خجالت نميتونم حرف بزنم راه درماني هم نداره دندونامم مشكلي ندارن ولي كبدم چربه و لوزه سوم هم دارم ولي ميگن خيليا لوزه هم برداشنن بازم بو ميده

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
اگه دندوناش خراب نیست صبحا ناشتا یه استکان عرق نعنا با یه قاشق بارهنگ بذار پنج دقیقه بجوشه بعد میل ...

عرق نعنا و بارهنگ برای کسی ک مشکل معده داشته باشه خوبه؟ میشه از شب قبل آماده کرد یا اندازه چند وعده رو، و تو یخچال نگه داریم و استفاده کنیم؟

عرق نعنا و بارهنگ برای کسی ک مشکل معده داشته باشه خوبه؟ میشه از شب قبل آماده کرد یا اندازه چند وعده ...

برای بوی بد دهان ناشی از معده خوبه

راستش نمیدونم اگه از قبل آماده کنی چطوره

اینو از یه عطار شنیدم به همین صورتی که توضیح دادم گفت شرایط دیگه بشه استفاده کرد رو نمیدونم

🌷

بوی بد دهان چند علت داره یا نوع مواد غذاییه که میخوره یا سیگار و قلیون و.... یا بیماری لثه یا خشکی دهانه. من خودم یه مدت دهنم بو میداد رفتم کلینیک دندونپزشکی وصال تو کرج معاینه، بهم گفت بیماری لثه داری. درمان کردم یه دهانشویه هم بهم دادن بعد مدتی کامل خوب شدم