2777
2789

ی سال و خورده ای مصرف میکنم عوارضی ندیدم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ممنون میشم اگر جواب دادید لایک کنید منم

چون باید این ماه بخورم دکتر برا درد قائدگی بهم داده ک داستانش مفصله و خیلی شدیده

قبلا ال دی میخوردم منتها از زمانی ک رفلاکس معده گرفتم وحشتنااااااااااک بهم عوارض حالت تهوع و معده درد شدید داد

بهم گفنن مارولین بخوری احتمالا حالت بد نمیشه

چند ماهه میترسم بخورم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دوستان ممنون میشم اگر جواب دادید لایک کنید منم چون باید این ماه بخورم دکتر برا درد قائدگی بهم داده ...

بخور کم عوارض و بهترینه ب نظرم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

ی سال و خورده ای مصرف میکنم عوارضی ندیدم

عوارض چاقی نداره؟ منم مصرف میکنم دوساله فکرمیکنم شایدم بیشتر عوارضی نداشتم الان یکی دو هفته احساس میکنم یکم پر شدم. ولی خب غذام زیاد نشده مثل همیشه هست تغذیه م

اخه لاغر بودم مثلا ۵۸ بودم فکرکنم الان۶۱ ۶۲ باشم .

میترسم روندش افزایشی باشه😁

عوارض چاقی نداره؟ منم مصرف میکنم دوساله فکرمیکنم شایدم بیشتر عوارضی نداشتم الان یکی دو هفته احساس می ...

من بدبخت ن چاق شدم ن سردرد ن هیچی عادی

من بدبخت ن چاق شدم ن سردرد ن هیچی عادی

خوبه که خداروشکر 

من دوست ندارم وزنم بیشتر شه 

عصبیم کرده میخوام برم باشگاه سریع آبش کنم☹️

هنوز راضی نشده شوهرم😞

بخور کم عوارض و بهترینه ب نظرم

ایشالا همینطور باشه برا منم

من ال دی رو راحتتت میخوردم تا اینکه رفلاکس معده گرفتم و نتونستم خیلی اذیت میکرد معدمو

امیدوارم این اینطوری نباشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥