2789
عنوان

ادمای فضول

341 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

میگم 

چرا بعضیا انقد فضولن ی ذره عزت نفس غرور ندارن

ب خودشون اجازه میدن هر سوالیو از ادم بپرسن

من هفت هشت سالیه ازدواج کردم جدا از این ک شوهرم مشکل داره کلا از بچه هم خوشم نمیاد 

ولی من از اینا نیستم برم سفره دلمو باز کنم ک اره ما فلان مشکل داریم واسه همی بچه دار نمیشیم 

هروقت ازم پرسیدن گفتم دوست ندارم فعلا نمیخوام 

تا این ک خواهر کوچیکم باردار شد واااای سوالا بیشتر شدن 

هرررردفعه میپرسن هررروز 

اصلا خسته نمیشن 

ولی ما از جواب دادن خسته شدیم 

چرا واقعا انقد واسشون هیجان انگیزه😕

امروز یکی برداشت با خنده گفت چرا عجله نمیکنی بقیه ازت جلو زدن😑😑😑😑😑😑😑

مگه مسااااابقس😭😭😭

از ادما متنفرم مخصوصا ادمای روستامون ک سرشون تو باسن همدیگس

چند سال پیش ی سقط داشتم 

جدیدا میگن اون سقطه دروغ بوده الکی گفتن ک اره مثلا ماهم بچه دار میشیم😑😑😑😑😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=262932224]حالا مثلا بچه واس ادم چیکار میکنه غیر از غم و غصه اونم تو این شرایط اقتصادی و مملکتی ...[/QUOTEنمیدونم والا 

این روستا ما این چیزارو نمیفهمن هرکدوم سه چهار پنج تا بچه دارن😑

این دفعه اگ پرسیدن بگو اگ من بچه بیارم شما کجا فضولی کنین بخاطر شما بچه نمیارم ماشاالله سرتون که رو گردنتون نیست فعلا تو باسن زندگی کنه ، هروقت شما سرتونو کشیدین بیرون مام بچه دار میشیم ان شا الله 

خودم می‌دونم تپلم پ لازم نیست تو بگی
این دفعه اگ پرسیدن بگو اگ من بچه بیارم شما کجا فضولی کنین بخاطر شما بچه نمیارم ماشاالله سرتون که رو ...

چندباری مادرم جواب یسریارو همیجوری جدی داد گفتیم دیگه نمیپرسن مامان راحت شدی 

باورت میشه چند روز بعد مجدد پرسیدن😕😕

بخدا دست هرچی ادم پررو از پشت بستن

عزیزم طبق فرهنگشون رفتار میکنن حرص نخور.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
چندباری مادرم جواب یسریارو همیجوری جدی داد گفتیم دیگه نمیپرسن مامان راحت شدی  باورت میشه چند ر ...

یا خدا اینا دیگ کین، یادمه یکی از فامیلامون همش چشش تو خونه ما بود همسایه هم بود کوچیکه بودم هر وقت که منو میدید صدام میکرد میپرسید کی اومده خونتون منم هر دفعه میگفتم نمی‌دونم دفعه آخر که پرسید گفتم درست من خونمون زندگی میکنم ولی حواس تو بیشتر از من به خونمونه قطعا اماره همه چیو داری گفت وا چه بی ادب منم گفتم اندازه فضولی تو دیگ ازم چیزی نپرسید

خودم می‌دونم تپلم پ لازم نیست تو بگی
یا خدا اینا دیگ کین، یادمه یکی از فامیلامون همش چشش تو خونه ما بود همسایه هم بود کوچیکه بودم هر وقت ...

وقتی جواب این جور ادما رو میدی بخدا بجای شرمنده شدن یا فک کردن ب کارشون میرن پشت سر ادمم میگن اره فلانی ب من اینجوری گفت چ بی ادبه چ سلیطس و چ...

خدا صبره زیاااادی بهمون بده انشالله